Sivut

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Minne matka?

Pitkään valmiina ollut tilkkupinta taipui vihdoin leikkualustan ja viivainten kuljetusvälineeksi. Kassiin mahtuu myös tikkausalusta, kun siitä irrottaa jalat. Jaloille on pieni sisätasku kassin vuorissa.


Alkuperäinen suunnitelma oli tikkauskurssin innoittamana tikata jokainen blokki eri tavalla.  Homman pitkittyessä mielikuvitus kutistui, ja samoja kuvioita tikkautui useampaan blokkiin.  Tilkkupinta on tikattu kovikehuopaan, josta tikkaukset näkyvät vähän paremmin kuin tilkkupinnasta, vaikka kuva onkin huono. 


Tästä simpukkakuviosta tuli lempparini tässä työssä. Sitä oli kiva tehdä, ja kuviokin alkoi suostua tikkaajan ajatuksen mukaisesti.


Aloitin tikkaamisen lilalla langalla, mutta se loppuikin kesken. Jatkoin turkoosilla, ja se näytti huomattavasti paremmalle lilaa taustaa vasten kuin lila lanka turkoosia taustaa vasten. Aika kummallista?


Sivuvalossa tikkaukset erottuvat tilkkupinnasta vähän paremmin.
Kassi kiinnittyy isolla napilla ja lenksulla.


Mihinkähän kassia sisuksineen kuljettelisin?

(Blogini käyttäytyy kummallisesti: Joskus sinne yrittäessäni en pääse sinne, vaan esiin pomppaa Tilkkusatu - sivu? Muutaman yrityksen jälkeen pääsen omaani, mutta ilmiö on vähän pelottava. Onko muilla samoja kokemuksia? Onko vaivaan lääkettä?)

11 kommenttia:

 1. Olet hyvissä ajoin kassin kanssa. Jatkokurssi on vasta lokakuussa. Törmäsin ensimmäisen kerran tänään tuohon tilkkusatu-ilmiöön. Tutkiskelen vähän asiaa. Jossain nimipalvelussa on virhe (mutta missä?).

  VastaaPoista
 2. Vielä lisää: Tuo paisley-kuvio on minunkin suosikkitikkauksiani. Se on näyttävä ja joustava ja jokainen kiepaus saa luvan kanssa olla erikokoinen. Muutkin tikkauksesi näyttävät hienoilta.

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon joskus joutunut tilkkusatu sivulle. Ongelma oli ehkä edellisen tablettikoneen kanssa. Nyt ei ole hetkeen niin käynyt.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kassi! Tuohon sopiikin hyvin, että joka blokki on eri tikkauksella.
  Joskus pelästyn minäkin, että onko kaikki hävinnyt, kun ei näy yhtään mitään, ei edes Tilkku satua....

  VastaaPoista
 5. Upea kuljetin/säilytinkassi ja vielä upeammat tikkaukset! Tuossa saikin tikkausharjoitusta:)
  Joskus olen lukenut Tilkkusatu blogia, mutta poistin sivun, kun blogin pitäjä lopetti ja poisti bloginsa, eikä se ole tullut vastaan enää sen jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Hieno ja käytännöllinen kassi! Ihanat värit ja tikkaukset!

  VastaaPoista
 7. Käytännöllinen kassi ja kaunis! Tikkaukset on hienot!

  VastaaPoista
 8. Kiva kassi.Hienot tikkaukset. Minäkin olen joskus seurannut tilkkusadun blogia ja äsken vilahti jokin kuvaosuus.

  VastaaPoista
 9. Kaunis kuljetuslaukku alustalle ja tarvikkeille ja hienot tikkaukset. Tilkkusatu on vilahdellut pari kertaa, kun olen kirjautunut blogiini.

  VastaaPoista
 10. Kyllä hirsimökki pitää hyvin pintansa uusien blokkien joukossa, niin kaunis taas! Hienosti osaat tikkauksia!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!