Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pussukkaa pukkaa

Sain lähiseudun kahvilan joulutorilta myyntipaikan, eikä siellä tarvitse edes itse seistä töröttää ostajia odottamassa, vaan kahvila hoitaa myynnin korvausta vastaan. Kasseja ja pussukoita on pukannut välillä ihan yötöinä, ja suurin osa niistä ehti myyntihyllylle ilman Tilkkutiellä näyttäytymistä. Viikonlopun ja eilisen illan tuotokset ehdin iltayön pimeydessä ikuistaa ennen myyntiin kiikuttamista.


Tätä kuvaa, jonka sain nimipäiväkangasvaihdossa (kiitos!), en ensin millään  meinannut raaskia ottaa käyttöön, mutta siinä se nyt on. Pussukan nimi on Sininen Lady ja toiselle puolelleen se sain sinisen Marimekon Vihkiruusun. Spiraalitikkaukset näkyvät tosi huonosti, mutta siellä ne ovat.


Illan pimeys ja salamavalo ovat näköjään syöneet sinisestä syvimmän hehkun.


Punainen sentään näyttäytyy melkein omana itsenään. Julkisivuksi vain sattui se kylki, jonka ruudut on eniten vinksalleen. Kun piti olla sillä tavalla tyylikkäästi vähän lomittain, mutta on lomittain, mutta ei tyylikkäästi, eikä ole kohdakkain, kun on vähän lomittain. Mutta hullu ei huomaa, eikä viisas virka mitään.  


Joskus hankkimieni pussikankaiden joukosta löytyi kullan ja hopean hohdetta. Näytepalat riittivät juuri kukkaroihin, joissa on 10 cm leveä kehys. Kumpikin ovat kaksiosaisia, eikä vuorikankaista tietenkään ole kuvaa, näidenkin kuvaaminen oli aika haasteellista. Jos kuvasin ilman salamaa, olivat keltaisia, salamalla taas kehykset heijastivat takaisin. Saisinko päivänvalon takaisin - kiitos!


Nämä on 8 cm:n kehyksillä, kaksiosaisin kumpikin.


Tämä kullalle ja hopealle kimaltava tähtikukkaro jäi rannalle ruikuttamaan. Viimeinen kaksiosainen kehys olikin niin tiukka, ettei suostunut aukeamaan edes miehen näpeissä. Samanlevyinen yksiosainen kehys olisi löytynyt, mutta kun olin ehtinyt ommella täman jo kaksiosaiseksi, se joutuu nyt odottelemaan.
 

Nyt kimalluskankaat on käytetty ja voin palata taas omalle mukavuusalueelleni. Mitähän seuraavaksi?

14 kommenttia:

 1. Hei Leena! Aivan ihania! Onpa tosi hyva juttu etta teilla on siella joulutoreja ja myyjaisia! Aikanaan taalla osallistui Suomi-yhdistyksemme joulu bazaariin mutta sitten alkoi muuttua niin etta kaupat myyvat siella ja poytien hinnat nousivat pilviin. Ei enaa kannattanut myyda korvapuusteja ja lohileipia vaikka herattivatkin ihastusta. Yritan ja yritan taas laittaa etsyyn mutta kun en ehdi mitaan - siis mitahan teen koko paivan? Olispa kiva juoda kahvit ja nauraa yhdessa! x Teje

  VastaaPoista
 2. Kivoja ovat kaikki. Erityisesti silmääni viehättää kullanhohtoinen vasemmanpuoleinen kukkaro. Kuvassa näyttää ikäänkuin kangas olisi kolmeulotteista:)

  VastaaPoista
 3. Onnea myynnille. Toivottavasti kauppa käy hyvin. Kivoja kukkaroita ja pussukoita olet saanut aikaan.

  VastaaPoista
 4. Wautsi! No varmasti menevät kaupaksi! Juuri sopivia joululahjajuttuja!

  VastaaPoista
 5. Jatka ompelemista, nuohan menevät heti! Onnea myyjäisiin, harvemmin niistä selviää noin helpolla.

  VastaaPoista
 6. Sullahan on siellä ihan tehdas käynnissä :)

  VastaaPoista
 7. Upeita pussukoita kaikki! Tuollainen kaksiosainen kukkaro kelpaisi itsellenikin:)

  VastaaPoista
 8. Ihania tavaroita! Kyllä kauppa käy! On tosiaan plussaa jos toiset hoitaa myynnin :)

  VastaaPoista
 9. Jouluostoksilla käyty, pussukat hankittu, kun osui sopivasti työmatkan varrelle. Hyllylle tuli lisätilaa uusille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin viettää viikonlopun ilman ompelua, mutta suunnistakin sitten ompelukoneelle :D Toivottavasti myös pussukoiden saajat ovat tyytyväisiä. Ihanaa joulun odotusta sinulle!

   Poista
 10. Mukavia tuollaiset paikat, joissa muut hoitelevat myynnin. Varmasti noin kauniille pussukoille löytyy ostajia.

  VastaaPoista
 11. Upeita ovat kaikki pussukat. Tykkäsin kimaltavista (vähän harakan vikaa minussa). Ovat varmaan jo saaneet uusia omistajia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!