Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Työmatkalla ja KÄDENTAITOMESSUILLA

Joskus työmatkojen kohteet ja aikataulut sattuvat sopivasti yhteen muidenkin juttujen kanssa. Perjantainen viranhoitoreissu ulottui Helsinkiin ja Messukeskuksen liepeille. Haa - Kädentaitomessut! Lounastauolla pikakierros ja muutamalle esittelijälle annettu lupaus palata iltapäivällä uudelleen. En ole ennen Kädentaitomessuilla ollut, joten en tiedä niiden normaalia laajuutta, mutta olisin odottanut, että siellä olisi ollut enemmänkin näytteilleasettajia. Omat tarpeeni tulivat kuitenkin erittäin hyvin tyytytettyä. Palasin kotiin kolmen tilkkukirjan  kanssa. Menin taas täydellisesti lankaan 'ota-kolme-maksa-kaksi' -houkutukseen, vaikka oikeastaan kirjoissa oli vain yksi, mikä ensiselailulla kiinnosti. Kirjojen kanssa kassissa painoivat myös Sinellin pisteestä hankitut vinonauhankääntäjä ja ihmeklipsit. Logististen ongelmien vuoksi (matkustustapani nosti Valtion Rautateiden tämän vuoden tulosta n. 80 eurolla) tärkein hankinta tulee perässä. Merkkipäätöksen olin jo tehnyt, joten messutarjouksesta kiivaalla tinkimisellä vielä hiukan pudonnut hinta + mukaan luvatut tykötarpeet ratkaisivat. Nyt harjoittelen (taas kerran) aina tarpeellista kärsivällisyyttä sekä pyrin käyttäytymään tyynesti ja näyttämään viileän välinpitämättömältä odottaessani Uutta Ompelukonettani.

PS. Hoidin kyllä sen virka-asiankin ihan kunnialla, se tuntuu nyt vain aika vähäpätöiseltä jutulta. Kaikkeahan ei tarvitse ensi viikolla työpaikalla kertoa.

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon uudesta hankinnasta! Toivottavasti tulokas täyttää KAIKKI odotuksesi, joten viihtyisiä ompeluhetkiä lisää... toivotellen Satu ;o)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden koneen omistajalle, toivottavasti se on pian kotonasi.Kirjahankintasi ovat varmaan innostavia ja kolme kahden hinnalla on aina hyvä ostos, kun on kyseessä tilkkuilija.
  Hyvää Vappua

  VastaaPoista
 3. Ai, että ompa hauskaa lukea työmatkoistasi ;)
  Ei kun ompelemaan meidän muidenkin silmäniloksi!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!