Sivut

torstai 11. lokakuuta 2012

Miten koira karvoistaan pääsisi edes Italiassa...

...ja onko edes tarpeen? Torstai on Montepulcianon markkinapäivä, ja menimme opiskelijaryhmäni kanssa opettelemaan ja kertaamaan sanoja sinne. Ja kuinka ollakaan, olihan siellä kangaskauppiaskin! Vaalea kangas on ostettu ystävälliseltä signoralta, joka olisi myynyt minulle vaikka mitä. Maksoin vaaleasta kankaasta neljä euroa, sain melkein puoleen hintaan, kun kankaassa on jatkokohta. Niinpä hän leikkasi puolen metrin toiveeni reilusti yli. Nappikangas on itse asiassa esiliina, mutta kun se on niin hauska, niin saahan sen silputtua! Air Balticin painorajat pitävät ostamista todennäköisesti hiukan kurissa. Ja tärkeintä tuliaista ei Air Balticin vaa'at edes pysty punnitsemaan.2 kommenttia:

  1. Kauniita kankaita olet löytänyt kotiin tuotavaksi. Aikamoinen tarjonta kuvassa olevassa kaupassa. Niinhän se on,että parhaita tuliaisia ei punnita vaaoilla.

    VastaaPoista
  2. Hauska kangas tuo essussa oleva. Kovasti on tarjontaa ja kaikenlaista kivaa näkyy olevan.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!