Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Montepulciano

Kuvatervehdys Toscanan ja Umbrian rajamaisemista. Kaupunki on pelkkää ylä- ja alamäkeä. Asuntokin on noin neljännessä kerroksessa kymmenien kuluneiden kiviportaiden päässä, puuskutus on päivittäistä. Jalkalihakset saavat täällä todella töitä. Brittiystäväni, joka on täällä kanssani (ja joka voisi ikänsä puolesta olla äitini) sanoi, että kahden viikon päästä kipaisemme mäet ja portaat reippaasi ja puuskuttamatta ylös. Rohkenen epäillä, sillä hoikistumishaaveet ovat kuitenkin haaveita vain näiden pastakattiloiden, italialaisen jäätelön ym. herkkujen ääressä. Allaolevat näkymät ovat vuokraemäntäni terassilta. En voi muuta kuin taas huokailla ihastuksesta ja nauttia kaikesta näkemästäni. Huokailujen ja puuskutuksen lomassa yritän kovasti takoa päähäni tätä ihanaa kieltä.
8 kommenttia:

 1. Sono molto gelosa. Perche non sono io la? Buon viaggio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grazie! Vinkki: Italian kieli-ja kulttuuri-insituutin (Helsingissä) kautta saa ihan mukavia alennuksia moneen kielikouluun täällä. Olen nyt 50 % alella. Jää ehkä muutama kangaspala ostamatta, "ma, vale la pena"

   Poista
 2. Ihanan näköistä ja tulee mieleen oma Italian matka oli myös siellä päin oltiin viinejä maistelemassa Montepulcianossa, Siennassa, Veronassa, ja Gardajärvellä. Oltiin muuten samoihin aikoihin vuodesta ja siellä oli silloin helleaalto lämmintä oli yli 25 astetta, onko nyt lämmin?

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Olen iloinen puolestasi, että olet päässyt matkalle. Nauti täysin siemauksin!

  VastaaPoista
 4. Antoisaa aikaa sinulle sinne etelään ja hurmiollisia nautintoja hyvän ruuan, viinin ja lämmön ilmapiirissä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista, voitte olla varmoja, että nautin jokaisesta hetkestä.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia. Nautihan matkastasi. Minä en ole koskaan käynyt Italiassa, kumpa joskus pääsisin sinne. Ihanan villatakin olet tehnyt edellisessä kirjoituksessasi.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!