Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ihan Outo

Joskus talvella Eurokankaan kangaslaarista tarttui käteen kummallinen kangas. Minusta se ei ole kaunis eikä ruma, vaan ihan outo, mutta siinä oli Jotain, enkä edes tiedä, mitä. Mutta mukaan se oli otettava. 


Keltaisen ja lilan kanssa se vääntäytyi tänään pussukaksi.Kovasti olen yrittänyt nimeä sille keksiä, mutta muuta ei tule mieleen kuin Ihan Outo.


 Tarkoitus ei ollut tehdä samanlaisia tikkauksia kuin edelliseen pussukkaan, vaan seurailla kankaan kuvionnin linjoja tikaten reunasta reunaan. Aika samanlaisia tikkauksista tuli kuitenkin.  Lainetikkauksessa ommelviivat eivät kuitenkaan ylitä toisinaan, tässä ne menevät ristiin useamman kerran.
En ymmärrä vieläkään, mikä tuossa kankaassa minuun vetoaa? On se vaan niin outo.

10 kommenttia:

 1. Ainakin pienenä pintana se on minun mielestä "jännä". Vaikka siitä löytyy värejä on se silti hillitty, varmaankin mustan taustan ansiota.

  VastaaPoista
 2. Sehän on oikein mielenkiintoinen kangas. Ensivaikutelma on jotekin riikinkukkoa. Sopii hienosti pussukkaan ja varmaan moneen muuhunkin paikkaan.

  VastaaPoista
 3. Minullekin tuli vaikutelma riikinkukosta, mielestäni kangas on kaunis! Olisin varmasti myös ostanut, ei mitenkään outo, mutta kiva pussukan nimi!

  VastaaPoista
 4. Kankaasi on hauska ja pussukkasi kiva. :)

  Minulle tulee kankaastasi mieleeni oma outo ostokseni, joka oli ihan pakko saada. Vasta kotona heräsin ihmettelemään, mitä oikein teen kankaalla, sillä minä en ole violetin ylin ystävä. En ole vielä vuosienkaan jälkeen keksinyt sille mitään käyttöä, mutta olen ihan varma, että jonakin päivänä teen siitä vielä jotakin kaunista.

  VastaaPoista
 5. Tämäkin pussukkasi on niin kaunis ja raikas. Tumma pohja ja kirkkaat raidat. Ihana!!

  VastaaPoista
 6. Vaikka sanot, että kangas on ihan outo, niin pussukka on ainakin ihan kaunis.

  VastaaPoista
 7. Riikinkukkoon päin minustakin tuo kuviointi kallistuu - upeasti olet sitä käyttänyt pussukassa.

  VastaaPoista
 8. Ihan kivan näköinen oudoksi :)

  VastaaPoista
 9. Hauska ja värikäs pussukka. Kaunis se on, ei mikään outo :) Riikinkukko tuli ensin minulle kans mieleen. Mukavasti sopii nää yksiväriset viereen.

  VastaaPoista
 10. Tuo sinun Ihan outo on ihan hieno! Yksiväriset kankaat rauhoittavat sitä. Kaunis lopputulos:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!