Sivut

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Valmis kiemura ja puutarhauutisia


Kiemuraliina valmistui kaupan valmiilla vinokantilla. Löytyi jopa aika hyvä sävy, joka istuu liinan vihreisiin paremmin kuin hyvin. Ompelin kantin oikealle ja käänsin nurjalle, viimeisen kiinnityssauman ompelin käsin. Liinan pituus on noin puolitoista metriä.


 Päivän ilo on tässä:Pieni ruusujuurivauva, lempiperennani alku, puskee esiin maan uumenista. Luulin jo menettäneeni sen, kun jouduin siirtämään sen syksyllä, ja se loukkaantuneena kuihdutti silloin kaikki maanpääliset osat. Mutta se ei ollutkaan kuollut, keräsi vain voimia uuteen kukoistukseen.

Viikon kiukku ja kirous: 

Tämä on nurmikkoamme, jossa jotkut penteleet ovat pitäneet juhlia ilmeisesti koko talven paksun hangen alla. Melkein itku pääsi kun karmeus paljastui. Nurmikkoa meillä on vain 200 neliön tilkku ja ympärillä on metsää vaikka kuinka, mutta bilettämään piti tulla ihan nurkalle! (tästä kohtaa on sensuroitu kaikki rumat sanat) Saisinko pöllöt paikalle, herkkupöytä on katettu!

11 kommenttia:

 1. Vihreä väri sopii tosiaan hyvin ja kaunis liina tuli, pitäisi itsekin tehdä tälläinen näyttää niin kivalta!
  Voihan itku tosiaan, on se nyt kumma kun tilaa on ympärillä vaikka kuinka niin sitten pitää se ainut paikka tulla myllertämään, tosi ikävää!
  Keväällä on aina jännityksen paikka mitä on talven jäljiltä jäänyt henkiin.

  VastaaPoista
 2. Jännityksessä mekin, ilmeisesti hyvä myyrävuosi. Ei muuta kuin maantasoitukseen ja uutta siementä joukkoon. Kyllä se siitä

  VastaaPoista
 3. Kiemuraliinasi on kaunis ja väriltään iloisen keväinen.
  Mutta, mutta, voi piha-parkaasi, näyttää ikävältä. Niin paljon, kun tätä kevättä on odotettu ja palkkio on tuon näköinen, niin kyllä harmittaa sinun puolestasi. Onneksi ruusujuuri ilahduttaa sinnikkyydellään.

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus minkä näköinen nurtsi :(

  VastaaPoista
 5. Kiemuraliinasta tuli kaunis, joskus käy tuollainen tuuri, että valmis vinonauha istuu kuin nenä päähän! Mutta voivoi nurmikkoa - lohduton näky, mutta eiköhän se jo loppukesästä ole taas entistä ehompi, vaikka tasoitustöihin joudutkin.

  VastaaPoista
 6. Myyrät on niin..... noh tiedät kyllä mitä tarkoitan. Nurmikkosi on kamalan näköinen, kyllä ne saa tuhoa aikaseksi. Mutta kiermuraliina on ihana!! Se on niin keväinen :)

  VastaaPoista
 7. Kiemuraliinassa on todellakin kivat ja raikkaat värit.

  VastaaPoista
 8. Nythän piti olla huono myyrävuosi ja pöllöt ovat nälissäään. Ikävää, että kaikki myyrät ovat kertyneet juuri sinun pihallesi. Kiemuraliina on hauska ja keväisen värinen.

  VastaaPoista
 9. Voi ei pihaasi. Toivottavasti myyrät eivät ole syöneet kukkiasi. Nyt sitten chilijauhetta veteen ja myyränkoloihin.

  VastaaPoista
 10. Kaunis liina! Voi tuota nurmikkoa, olis kyllä itku päässyt minultakin....

  VastaaPoista
 11. Holy mole sentään... onpahan ollut kekkerit!!! Järkyttävän näköisiä kiemuroita, mutta sinun kiemuraliinasi on todella kaunis!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!