Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Kuntoutusharjoituksia 2

Selkä ei kestä enää makaamista, pää ei dekkareita eikä saippuasarjoja, joten oli ihan pakko ihan vähän ommella. Eilisen, pliisun ja tylsän BOMin jälkeen piti saada vahvoja värejä. Mysteeristä jäi yhteen ommeltuja tilkkuja ja kaitaleita, jotka enempiä miettimättä surruttelin vain yhteen tilkkupinnoiksi ja tikkasin lainehtivalla (kesää kaivaten, kotijärvessä puolimetrinen jää) tikkauksella.

En jaksanut lähteä kaivelemaan huopakoviketta, jota yleensä käytän pussukoissa, vaan nappasin Mysteeristä jäänyttä vanua, kun sitä oli sopivasti vieressä. Aika nopeasti tajusin, että tulee aika luiru pussukka, vanu ei riitä napakoittamaan pussukkaa. Muistelin Tilkunviilaajan käyttäneen (muistinkohan oikein?) froteeta pussukoissa tukimateriaalina. Ei muuta kuin pyyhekaapille. Harvoin käytettyjen pyyhkeiden joukosta löytyi neliönmuotoinen, äitiyspakkauksen pyyhe vm. 1986, matalanukkaista napakkaa froteeta. En usko pyyhkeen alkuperäisen omistajan sitä enää kaipaavan, joten sakset käteen ja pussukan täytteeksi. Muutamalla lisälaineella esikoisen ensipyyhe kiinnittyi tilkkupinnan ja vanun taakse.Tähän vaiheeseen tämä jäi tänään.

7 kommenttia:

 1. Muistit oikein: olen käyttänyt froteeta tukimateriaalina, ja se tuntuu toimivan hyvin. Kiva jos olen voinut olla epäsuorasti avuksi.

  VastaaPoista
 2. Pikaisiin paranemisiin!
  Pussukan/Voiton puolella jo ihan selvästi ollaan...

  VastaaPoista
 3. Tuo väriyhdistelmä on mielestäni tosi kaunis. Mysteeripeittosi on upea ja pussukasta on tulossa myös nätti.

  VastaaPoista
 4. Kaunis, pirteävärinen pussukka tulossa.
  Olen myös sairastaessa todennut saman ongelman kanssasi, selkä ei kestä ylenmäärin makaamista, TV:tä ei jaksa katsella, mitä teet? hankalaa on:) auttaa jos pystyy edes vähäsen surauttamaan ompelukoneella muutaman sauman;)

  VastaaPoista
 5. Hieno pussukka tulossa. Toivottavasti kunto kohenee pian!

  VastaaPoista
 6. Ihana pinta. Minulla on samaa vuosikertaa oleva äitiyspakkauksen pyyhe yhä kaapissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!