Sivut

perjantai 7. kesäkuuta 2013

BOM: Magic Star Block

Koti on kiireisen viikon jälkeen kuin tornadon jäljiltä, ja minä vain lisäsin vaikutelmaa levittämällä kankaani ja langanpätkäni pitkin taloa. Viikonlopun aloittaminen ompelemalla on miljoona kertaa parempi vaihtoehto kuin siivoamalla starttaaminen. Aurifilin kuukauden blokki Magic Star oli julkaistu ja odotti ompelemista. Onneksi Irma Tilkuista Totta -blogista oli ehtinyt tehdä sen ennen minua, muuten olisin huitaissut kankaat taas mitenkuten. Irma on löytänyt kauniit kankaat blokkiinsa, minä yritän pysytellä samoissa kankaissa, mistä olen tehnyt aikaisemmatkin blokit, siksi fuzzy cut ei minun blokeissani onnistunutkaan. Vaikka olen kovasti yrittänyt pitää sisäistä tilkkupoliisiani kurissa, nyt on todettava, että sakaroiden välissä olevat rypäletilkut näyttävät hölmöille ja liian hallitseville. Vaihtaisin nyt ehkä keskustilkun ympärillä olevan vaalean lilan ja rypälekankaan paikkoja, Mutta, "we don't make mistakes, we do variations"


Kuuden kuukauden blokit ovat nyt valmiina.


11 kommenttia:

 1. Kyl noist hyvä oma versio tulee :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat kaikki kuusi blokkia, tykkään noista väreistä.

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä blokistasi tuli. Kaikki kuusi ovat niin sopusoinnussa toisiinsa kun olet käyttänyt samoja niissä kankaita.

  VastaaPoista
 4. Kaunis yhdistelmä ja hempeät värit. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Yksittäisen blokin ominaisuudet näyttävät katoavan, kun blokit ovat vierekkäin. Tästäkin blokista tuli kiva. Yhdistelmä on selvästi enemmän kuin osiensa summa. Noita tekemällä oppii varmasti paljon. Odotan jatkoa.

  VastaaPoista
 6. Tilkkuilut on jääneet niin vähiin, että harmitta!! Olisi kiva joskus osallistua johonkin BOM-haasteeseen, näyttää niin JÄNNITTÄVÄltä! :o)

  VastaaPoista
 7. Tuleepa siitä ihana!! Tykkään väreistä, miten olet yhdistellyt ne!

  VastaaPoista
 8. Oikein nättejä nuo kaikki. Kivat väritkin.

  VastaaPoista
 9. Kaunis blokki ja sopivat kaikki niin hyvin yhteen, tulee kaunis tilkkupinta.
  Kiva juttu tämä Bom, olen seuraillut sivuilta muidenkin tekijöiden blokkeja, jännä kun kaikilla on niin erilaisia väriyhdistelmiä. Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 10. Hienot blokit ja VALMIINA! Arvaa vain kolahtiko...hyvä kun kalahti. Etsin heti lisää ohjeita, koska itselläni on vasta kaksi valmista...

  VastaaPoista
 11. Blokkisi sointuvat kauniisti yhteen! Nähtyäni sinun harmonisen kokonaisuuden, alkoi oma 'jalokivi' -teema arveluttamaan...

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!