Sivut

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ihanat naiset rannalla

Ihanat naiset istuvat rannalla juhannuspyhinä, nauttivat luonnosta, auringosta, tuulesta sekä käsitöistä. Variaatiopeiton reunakantin viimeisen reunan ompelin käsin laiturilla istuen (olen ihan oikeasti ihastunut käsinompeluun, siinä on melkein jotain meditatiivista). Ystäväni virkkasi viehkoa vessapaperirullatelinettä mökkinsä ulkohuussiin (jossa on vaaleansiniset seinät ja kristallikruunu!). Kolmas nainen lojuu kumivenessä kuvan ulottumattomissa kirjan kanssa. 

Valmiin Variaation tuuletusta!
Peitteenhän tikkasi upeaksi Soile Töölön Tilkkupajasta Gammill- tikkauskoneellaan. 


Kulmista kaksi on täydellisiä, yksi hyvä ja yksi nurjalta puolelta hiukan ruttuinen. Mutta kaikki kelpaavat.

Seuraavan projektin tilkut on jo leikattu...

Suurkiitos hääpäiväonnitteluista ja kommenteista!

7 kommenttia:

 1. Juuri noin. Juhannuksesta on nautittava levollisesti. Odotan mielenkiinnolla, mitä noista namun värisistä paloista tuleekaan.

  VastaaPoista
 2. On kaunis. Kun teit tuon punaisen joulupeiton, niin minkä kokoinen se on ja muistatko, kuin pal siihen meni kankaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Punaisen joulupeiton kangasmenekkiä en valitettavasti pysty enää muistamaan, enkä tainnut sitä edes laskeakaan. Minulla oli aika monta erilaista punaista, jotka sitten jaoin tummempiin ja vaaleampiin ja ompelin blokit nämä valoisuuserot huomioiden. Peiton koko oli muistaakseni n 135x190 cm. Se meni lahjaksi, joten en pysty nyt tarkistamaan. Blokkiohje löytyy mm. http://quiltingtutorials.com/all/summer-park-quilt-jelly-rolls/

   Poista
 3. Tuo peittosi on niin nätti niin nätti.

  VastaaPoista
 4. Ihanat naiset tosiaan rannalla kädentöiden parissa!! Kaunis tilkkuluomus!!

  VastaaPoista
 5. Tuli oikein hyvä mieli kun kerroit tuosta juhannuksen kuvasta. Kuulostaa NIIN levolliselta!
  Kaunis peitto!!!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!