Sivut

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Arpaisu

Studios -lehden arpaisuun ilmoittautui kolme lehdestä kiinnostunutta. Koska minulla ei ole kissaa (HanneLisen onnettarena oli kissa, joka arpoi lehden minulle!) eikä koiraa, lehmistä tai hevosista puhumattakaan, ja myyrätkin ovat toistaiseksi häipyneet pihalta, jouduin pähkäilemään arpaisumetodia hiukan pitempään. D-insinööristäkään ei ole tällä viikolla asiassa apua.

Metodiksi valikoitui pitkän suunnittelun ja perusteellisen harkinnan jälkeen arpakuutio. Määrittelin jokaiselle pistearvolle arvontaan osallistujat. Kun meiltä ei löytynyt kolmesivuista arpakuutiota, niin sovelsin perinteistä. Jokainen osallistuja sai kaksi pistearvoa. Fanfaarien soidessa (Tina Turner: In your wildest dreams) ja kuusipuiden paukkuessa uunissa sinkautin nopan pyörimään. Tadaa, tadaa! Voittaja on Paula SatunNainen-blogista! Onnittelut! 
Paula, laitatko osoitteesi sähköpostiini (tiinatei@luukku.com), niin ohjaan Vyöryn sinnepäin!

2 kommenttia:

  1. Ah, ihan uskomatonta - kylläpä nyt onni potkii!! :o)
    Toinen ihana arpajaispalkinto viikon sisään - yleensä kun ei onni ole ollut myötä! a tuo lehti todellakin kiinnostaa, isosti!! Kiitos-kiitos-kiitos!! :o)

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!