Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tie Las Vegasiin

Sunnuntain pikkuompelus oli pyöräilylaukkuun sopiva kännykkäpussi D-insinöörille. Hyödynsin siinä Maritalta saamaani karttakangasta (kiitos vielä kerran!). Tumma kangas näyttää omalla näytölläni tumman sinililalle, mutta on oikeasti tummaa ruskeaa.


Taitettavasta läpästä tuli pitkä, koska D-insinööri halusi etupintaan pienen taskun avaimille ja rahalle (jos rengas puhkeaa, pääsee taksilla kotiin). Tasku jää kokonaan läpän alle ja läppä sulkee samalla senkin. Taskun alasauma jää tarranauhan alle ja yläreuna on samalla tasolla pussukan reunan kanssa. 
Vuoriksi laitoin, myöskin Maritalta saamaani, rekisterilaattakangasta. Toivottavasti pyöräilijä ei suunnista tämän kartan avulla, takapuolelta löytyy nimittäin tiet Las Vegasiin.


Viime viikolla tein pitkästä aikaa kangassiivousta ja -inventaariota.


Viikkasin, järjestelin värien mukaan, otin pienet tilkut välistä pois - ja sain kankaat aika hyvään järjestykseen. Ainakin vähäksi aikaa. D-insinööri yritti valistaa, että inventaariossa lasketaan varaston arvo. Onhan näillä arvoa, kauneus- ja tunnesellaista! (Isommat kankaat eivät ole tässä inventaarossa mukana, ne on saunan lauteiden alla hyvässä järjestyksessä)Mukavaa viikkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Hieno miehinen kännypussukka! Karttakangas ja rekisterilaatta mainioita.
  On sinullekin noita kankaita kertynyt, hienoja värisuoria. Minun pitää tehdä tänä keväänä samalainen inventaario ja värien lajittelu. Hyvää viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Hei! Hieno kannykkapussi!Mun pitais tehda samanlainen kameralle. Tosi kivat kankaatkit.
  Kangas jarjestelysi nayttaa sujuneen hienosti ja nayttaa ihanilta pinoilta. Teilla ei taideta saunoa...
  Terveiset taas Kreikan maalta! Kotiuduin aamulla klo 10 - kankaat on viela purkamatta. x Teje

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä saunotaan, talosaunasta on vain vaivihkaa tullut varasto, kun lämmitämme nykyisin vain pihasaunaa. :) Toivottavasti kotimatkasi sujui hyvin

   Poista
 3. Hieno pussukka :) Toivottavasti ei tarvitse käyttää taksirahaa vaan pyörä tuo aina miehen kotiin.
  Mahtavat kasat kankaita. Minun pitää tehdä tuo sama lajittelu jossakin vaiheessa, sillä taas on niiiiin sekaisin koko varasto, ettei sieltä löydä mitään.

  VastaaPoista
 4. Olen ajatellut että pitäisikö nostaa kotivakuutuksen arvoa kun kankaiden varaston arvon saa laskea tuhansissa. Väreittäin olen jakanut omat kankaani ja niitä on aika monta laatikkoa.

  VastaaPoista
 5. Jaaha. selvisi taas, miksi huushollissa pitää olla sauna. Kun kangaspakat eivät mahdu normaaleihin kaappeihin. Kankaita on hyvä järjestellä tämän tästä niin palautuu mieleen millaisi kankaita omistaa. Niitä on niin kiva hypistellä.

  VastaaPoista
 6. Varmaan käytännöllinen ja kivan näköinenkin pyöräilypussukka! Kangasvarastosi on vielä ihan normaalin kokoinen... verrattuna eräiden muiden varastoihin ;o) Silmä lepää, kun olet lajitellut ne siististi väreittäin!

  VastaaPoista
 7. Niinpä, totta kai isoimmat kangaspalat ovat järjestyksessä lauteiden alla! Maailman luonnollisin säilytyspaikka. Eikö olekin ihanaa hypistellä ja sivellä rakkaita kankaita? Ja katsella?

  VastaaPoista
 8. Kiva kännykkäpussi. Mahtava kangasvarasto. Miten se aina hakeutuukin epäjärjestykseen? :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat kankaat ja hyvin mietityt toiminnot pussissa!

  VastaaPoista
 10. Onpas hieno järjestys kankaissasi värien mukaan ja onneksi ylimääräiselle saunallekin on järkevää käyttöä. Minunn saunani on kissan makuuhuone. Kännykkäpussi on oikein hieno ja miehekäs.

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva kännykkäpussi. Tuo kangas on kyllä yliveto tähän tarkoitukseen. Täytyypä tehdä itsellekin tuollainen. Pyöräillessä on kätevä.

  VastaaPoista
 12. Kiva kännykkäpussi. Ihanat kangasvarastot. Kauniita värejä.

  VastaaPoista
 13. Hieno kännykkäkotelo! Ja ompa mahtavat kangasvarastot sullakin!! Minäkin tein hieman inventaarioita ja meidänkin inssi sanoi et onkohan noita vähä liikaa, mutta eihän niitä milloinkaan liikaa, vai mitä?!

  VastaaPoista
 14. Hieno on kännypussi ja todella upea tuo sinun peittosi ed. post.Minunkin on pitänyt järjestellä kankaani, mutta ei siitä tule mitään, kun aina keksin jotain ommeltavaa:) Hyvää Pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!