Sivut

lauantai 17. tammikuuta 2015

Kokoelma laajenee

Menin Lahdessa Alestaloon ostamaan kankaita tämän vuoden mysteeripeittoon, mutta en löytänyt. Nämä löysin.


Ranskalaista puuvillaa, leveys 160 cm, metrihinta muistaakseni n. 12 €. Pestessä ei tullut muita vaurioita kuin napakat linkousrypyt, jotka kyllä oikenivat höyryllä. (Vain vaalea ja pilkullinen kangas on silitetty). Itse tykkään näistä eniten tuosta vaaleapohjaisesta, jota varten on jo suunnitelmiakin.

Menin omassa kaupungissa ostamaan harmaata vetoketjua hameeseen, jonka oma vetoketju hajosi joulun jälkeen. Kumman heikkoja ketjuja laittavat vaatteisiin, kyseessä oli ihan suomalainen vaate. Löysin vetoketjun ja nämä.


Meidän oman kaupungin kangaskaupassa  Fassetin ja Butlerin kankaita! Luulin näkeväni väärin, etenkin kun metrihinta oli pari euroa halvempi kuin yleensä näkemäni. Ei näitä sinne voinut jättää, kun joku voi ostaa ne pois ennen kuin ehdin suunnitella, mihin ne  sijoitan. 

Menin Signorinan kangaskauppaan netissä. Siellä oli 25 % alennus Amy Butlerin kankaista. Löysin nämä.


Isokuvioiset kankaat on varattu joskus tehtävän tilkkupeiton taustakankaiksi, siksi otin niitä vähän reilummin. Raidallinen sijoittuu todennäköisesti kassiin tai pussukkaan. 

Tai sitten nämä kaikki jäävät keräilykokoelmaani.
Kuva on jonkun kankaita valmistavan yrityksen fb-sivuilta,
 valitettavasti en enää muista, minkä.
 Edit. n. neljä tuntia myöhemmin: Hauska sattuma, tuo viimeinen kuva pöllähti Tilkkutyöläisten fb-sivuille pari tuntia postaukseni jälkeen, mutta siinäkään ei ollut mainittu alkuperäistä lähdettä. Kenenkähän kankaita mainostamme?

12 kommenttia:

 1. Oi ihania kangasostoksia! Taidan olla ainoa tilkkuilija, joka pitää tammikuussa "älä osta mitään kangasta" -kuukauden.

  VastaaPoista
 2. Ihania kankaita oletkin löytänyt!
  Varsinkin silmää hivelee tuo ensimmäisen kuvan pilkullinen ja Fassetin ja Butlerin värimaailma:)

  VastaaPoista
 3. Ihania ovat, ei voi kuin huokailla.

  VastaaPoista
 4. Ihania ja kauniita kankaita. Nyt, kun olen katsellut sinun ja monen muunkin onnistuneita kangasostoksia, niin oma varasto näyttää niin surkealta ja vanhanaikaiselta. Pakko päästä uudistamaan sitä.

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita olet löytänyt - ja hyvän alibin meille keräilijöille ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita kankaita ja käyttötarkoituskin jo selvillä tai ainakin melkein. Minulla ei ole käynyt noin hyvä flaksi kangaskaupoissa. Ei ole löytynyt mitään inspiroivaa.

  VastaaPoista
 7. Ei tietenkään noin ihania ja edullisia kankaita voi jättää kauppaan :) Hyviä löytöjä!

  VastaaPoista
 8. Ihania kankaita. Tykkään erityisesti Signorinan kankaista. Pitääköhän munkin käydä kohta kurkkaamassa. En tietenkään tarvitse mitään, mutta ei kait se haittaa jos kurkaa,,,

  VastaaPoista
 9. Kauniita kankaita olet löytänyt. Ja vielä ihan edulliset. Kyllä niitä on pakko välillä haalia, eihän etilkkuilijan elämästä tule mitään, jos kauniit edulliset kankaat jäävät kauppaan :)

  VastaaPoista
 10. Kauniita kankaita olet saanut hankituksi! Kiitos kun annoit vahvistusta omalle keräilyharrastukselleni :)

  VastaaPoista
 11. Oikein kivoja kankaita ja niistähän inspiroituu oikein mukavasti.

  VastaaPoista
 12. Onpa inspiroivia kankaita. En usko että jää keräilyeräksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!