Sivut

maanantai 12. tammikuuta 2015

Kuitenkin

Vaikka olin viime syksynä aika kyllästynyt BOMeihin, etenkin Aurifilin kummallisiin, tein kuitenkin ensimmäisen Pat Sloanin Mystery-blokin. Saman suunnittelijan Globetrotting-peitto oli mielestäni ihan kohtuullinen, vaikka se ei edustakaan minulle varsinaista käsitystäni Tilkkupeitosta.
Olin jo menossa kangaskauppaan Patin ostoslistan kanssa (tai oikeastaan kävinkin, mutten löytänyt mitään - tai jos totta puhutaan, niin löysin, mutten tähän työhön - ehkä), mutta sitten kun vilkaisin kangasvarastojani, päätin, että jokaisen - tai ainakin melkein jokaisen - kankaanpalan on löydyttävä kotoa. 

Down by the Boardwalk
Koskaan ennen en ole vielä tehnyt Lentävää hanhea tällä tekniikalla, mutta näyttää se sujuvan näinkin.


Ensimmäisistä työvaiheista en ehtinyt ottaa kuvaa. Onkohan tällä tekniikalla joku nimi?

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Täytynee tutustua, josko lähtisin mukaan. Minäkin käyttäisin kaapissa jo olevia kankaita. Kankaitakin kun pitäisi vähentää.

  VastaaPoista
 2. Olipa hauska tarina tuo kangaskaupassa käynti. Ihan oudolta näyttää tuokin hanhitekniikka. Olen surkea noissa tekniikoissa. Kyllä siitä varmaan ihan hyvä peitto tulee. Voithan hieman laittaa omiasi, jos joku on kamala blokki.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen tekniikka! Kivalta näyttää ainakin tämä blokki.

  VastaaPoista
 4. Tähtesi on kaunis. Harkitsen taas, että lähtisinkö mukaan tähän projektiin, vaikka olin ajatellut jättää väliin kaikki BOMit. Kangaspaloja löytyisi tähänkin omasta varastosta.

  VastaaPoista
 5. Olisko flying geese without waste? -aivosolu

  VastaaPoista
 6. Sinun tähtesi myös loistaa kauniisti!
  Minäkin vielä mietin, jotenkin tekisi mieli, mutta...en tiedä vielä:)

  VastaaPoista
 7. On se kyllä kaunis ja taas taitavasti tehty!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!