Sivut

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Hyppy tuntemattomaanKoko ajan on ollut pienempää ja vähän suurempaakin projektia ompelukoneen jalan alla, mutta moni työ on menossa lahjaksi, joten en niitä pääse vielä täällä esittelemään. 

Viimeisimmän aloituksen kanssa hyppäsin tuntemattomaan, tyhjän päälle, heikoille jäille, mukavuusalueeltani pois, vieraalle maaperälle, jossa nyt kyselen, mikä maa, mikä valuutta. 

Viikko sitten, pakko-oireisten kankaanostajien (anteeksi ilmaisu, rakkaat matkakumppanit, mutta oireet olivat aika selvästi näkyvissä) retkellä Humppilan kangaspuodissa totesin, että ruskeat kankaat ovat minulle täysi mahdottomuus, En tiedä, mitä niiden kanssa voisi tehdä, ne eivät kertakaikkinaan mahdu väripalettiini. Ja viiden minuutin kuluttua kuljen ruskea pakka kainalossani leikkuupöydän suuntaan ja lähden  kotiin kassissani 5 m (luit ihan oikein, viisi metriä!) ruskeaa  kangasta. Eikö se ollut niin, että naisella on oikeus muuttaa mieltään?


Tämä In the Clouds-peitto on innoituksen lähteenä, tekeillä olevasta ei tule ehkä kuitenkaan ihan samanlaista, mutta hanhipitoinen kumminkin. 


 In the Clouds -peitto löytyy tästä kirjasta.


Minun hanheni ovat aika isoja, 5 x 10 tuumaa, joten pintaa valmistuu nopeasti. Oranssien ja tiilenpunaisen kaverina ruskeakin on ihan siedettävä. 
(Kuvissa se näyttää harmaammalle, mitä se oikeasti on)

14 kommenttia:

 1. Kyllä, nainen voi muuttaa mieltään ja montakin kertaa! ;-) Tässä se oli vain hyvä juttu.
  Kevät on hanhien aikaa. Kiva nähdä kun aurat on valmiina.

  VastaaPoista
 2. Totta kai mieltä saa muuttaa. Ihmettelin, missä ruskea on, mutta kerroit että tuo harmaa onkin ruskea. Oranssit hanhet näyttävät tarmokkailta. Ties minne ovat suuntaamassa.

  VastaaPoista
 3. Vaihtelu virkistää - värivalinnoissakin ;) Keväistä viikonloppua ja hanhiauroja odotellaan täälläkin! Ja edelleen, että ompeluinspis puris...

  VastaaPoista
 4. Vastaus kysymykseen: Kyllä... Naisella on todellakin oikeus muuttaa mieltään;) Mikä ihanuus olla kangaskaupassa porukalla! Olisi mukava päästä tuonne Humppilaan Tilkkutexiin (jos sitä tarkoitit?) Se on näkemättä.

  VastaaPoista
 5. Sillälailla!
  On hyvä ottaa välillä hyppy ja tuntea kuitenkin, että maa on jalkojen alla.

  VastaaPoista
 6. Hei Leena! Kuvissa naytta oranssi voittoiselta ja tosi hyvalta! Ruskea ei mahdu minun paletillekaan, jos omasi tuntuu liian ruskealta niin ehka voit laittaa lisaa oranssia. Tein tanaan just itselleni oranssin rannekorun kun tarvitsin jotain varikasta. x Teje

  VastaaPoista
 7. Niin se mieli muuttuu...tuttu tunne! Hyvältä näyttää tuo väriyhdistelmä. Minulla on tuo sama kirja ja vielä hanhetkin työn alla!!! Tosin ideani sain uudesta viivaimesta :)

  VastaaPoista
 8. Hanhet ovat niin hienoja! Ja niitä on mukava tehdä! Ja Humppilassa aarreaitta - 5 m samaa kangasta, siihen en ole vielä pystynyt :)
  Ruskeita kankaita minulla sen sijaan on, auts, aika paljon.
  Kiitos, rotinakassihan se on - en muistanut sitä sanaa.

  VastaaPoista
 9. Tuosta tulee superhieno! Minusta kangas näyttää harmaalta, miten sinä sen ruskeaksi näet? Vai muuttaako ruutu värin? Kirja näyttää niin mielenkiintoiselta, että taidan tilata sen.

  VastaaPoista
 10. Tunnistin mallin jo ennen kuin näin kirjan kuvan - sama opus löytyy täältäkin :) Minulle puhdas punainen on samanlainen "ongelma", mutta sellaisia värejä on ollut matkan varrella muitakin. Ja jossain vaiheessa ne sitten vain putkahtavat töihin mukaan. Mukavuusalueen ulkopuolelle menemisellä oppii yleensä enemmän kun pysytellen aina tutussa ja turvallisessa...

  VastaaPoista
 11. Hienot värit. Tulossa upea peitto.

  VastaaPoista
 12. Ihanat värit työssä, tee äkkiä valmiiksi jotta päästään ihailemaan kokonaisuutta :)

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!