Sivut

torstai 7. toukokuuta 2015

Hirsimökkejä lempiväreissä


Hirsimökkipinta lempiväreissäni  valmistui jo aikaisemmin keväällä, mutta on odotellut aikaa parempaa jatkotyöstämiselle. Olin tekemässä tästä kuljetinta leikkuu- ja tikkausalustalle Päivölän kurssin varten, mutta en ehtinyt saada sitä valmiiksi. Kun uusia kursseja on nyt tiedossa, kuljettimelle tulee olemaan käyttöä. On ehkä viisasta laittaa tilkkupinta siihen kuntoon, että siinä voisi jotain kanniskella. Seuraavaksi on ohjelmassa siis tikkaamista.


Tilkkupinnan koko on 68 x 113 cm.

Uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa!

10 kommenttia:

  1. Hirsimökki on aina kaunis ja tässäkin on onnistuneet värit, ikiihanat turkoosi ja liila! Tulee kaunis kuljetin leikkuu- ja tikkausalustalle.

    VastaaPoista
  2. Hirsimökki on myös mun kestosuosikki. Raikkaan värinen suoja tulossa.

    VastaaPoista
  3. Kaunista jälkeä! Hirsimökki on niin tavallinen blokki, mutta niin mielenkiintoinen ja siitä saa muokkaamalla vaikka mitä!

    VastaaPoista
  4. Tulee hieno kuljetin. Nyt vaan nauttimaan tikkaamisesta. Tuohonhan voi tikata vaikka mitä, höyheniä, katedraalin ikkunoita jne.

    VastaaPoista
  5. Hirsimökki on oma suosikkini, valitut värit ovat se juttu, millä saa kuitenkin samasta mallista loputtomasti kivoja variaatioita. Ihanan räväkät värit, tosi raikas yhdistelmä!

    VastaaPoista
  6. Värit ovat tosi herkulliset. Kuljettimesta tulee hieno.

    VastaaPoista
  7. Kyllä hirsimökki pitää pintansa kaikkien uusien blokkien keskellä! Upeat värit!

    VastaaPoista
  8. Värit on tosiaan kauniit! Tulee hieno työ!

    VastaaPoista
  9. On niin samat värit kun mun tyynyissä. :) kaunis pinta.

    VastaaPoista
  10. Oih, aivan ihana väriyhdistelmä! Mitä siitä tuleekaan, niin se on kaunis katsella.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!