Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Anna hyvän kiertää

Eijan tilkut-pehmot-puutarha-blogissa on hauska haaste, johon myös jonkinlaisia yllytyshullun ominaisuuksia omaavana ilmoittauduin:
Eli kolme ensimmäiseksi limoittaununutta saa minulta jotain mukavaa itsetehtyä 12 kuukauden kuluessa. Neule, ompelu,rottinki tms.Toiveita saa myös esittää :D Niiden kolmen pitää myös jatkaa haastetta omissa blogeissaan eteenpäin. Laitathan kommenttiisi otatko osaa haasteeseen.
On kiva nähdä mitä postipate tuo tullessaan...


Tarkennusta 8.7: Kopioin haasteen suoraan Eijan blogista, perun omalta osaltani tuon rottingin, sen tekijäksi minusta ei ole :-) .Yksi mahtuu vielä mukaan!

5 kommenttia:

  1. Voi, kun on taas niin virkistävää pistäytyä lukemassa täällä tilkku- ja muutakin asiaa. Tosi innostavaa nähdä kuvat!!
    Loma-asuntomessuilla oli tarkoitus käydä, joko on myöhäistä?

    VastaaPoista
  2. Tulen ilolla mukaan haasteeseesi ja jatkan sitä eteenpäin. Saa nähdä, mitä mukavaa tästä kehittyy.

    VastaaPoista
  3. Oikein mukava idea tämä haaste. Minä tulen myös mielelläni mukaan ja jatkan haastetta omassa blogissani.

    VastaaPoista
  4. Hei. Yritin kommentoida Eijan tilkut blogiin, mutta ei onnistunut. Tuo rottinki aihe on minun käsityövaihtoehtoni, sitä ei varsinaisesti tarvitse jatkaa haasteessa eteenpäin. Kukin voi kohdallaan tehdä omat käsityövalintansa.

    VastaaPoista
  5. Kiitos tarkennuksesta, ei taida rottinki minulta sujuakaan :-)

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!