Sivut

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tilkkuterveisiä Loma-asuntomessuilta

Lämmin kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Ilo on kiva jakaa! Tilkunviilaajalle kiitokset vinkistä kassin sankojen suhteen. Kassin saaja oli mielissään ja ripusti kassin tumman uunin peltitappiin kuin tauluksi. Nolottaa tunnustaa, mutta vielä matkalla mietin, jos jättäisin kassin kuitenkin itselleni ja veisin pelkät pyyhkeet.  Mutta ei huolta, uutta crazya pukkaa, ja paremmin omaan värimaailmaan sopivaa.

Viikonlopun ohjelmaan kuului myös käynti Retretissä, Tyko Sallisen sekä muiden ekspressionistien taiteeseen tutustuminen. Paluumatkalla poikkesimme pikaisesti Lappeenrannan Rauhassa olevilla loma-asuntomessuilla. Etsiskelimme ideoita rantasaunan terassin kesäkeittiön rakentamiseen, mutta hulppeiden (ja tolkuttoman kalliiden) loma-asuntojen (käytännössä omakotitalojen) terasseilla ei ollut kuin kaasugrilli ja mahtavan kokoinen poreamme. Terasseille oli suora näköala ainakin parin naapuritalon ikkunoista ja terasseilta. On siellä ammeessa kiva porista, kun naapuristossa verhot heiluu. Ai niin, eihän siellä kaikissa ikkunoissa verhoja ollutkaan.
 
Mutta ei ihan hukkareissu. Moderniin sisustukseen mahtuu tilkkuilukin!


Luulin ensin tilkkupeitoksi, mutta olikin vain ruudullista kangasta, ehkä pellavaa. Hypistelemään en päässyt,  joten en ole ihan varma. Tällaisia tekoturkiksella vuorattuja peitteitä näkyi useampi. Lienee toteutettavissa myös tilkkuversiona.


Ilmeisesti käsinpainettu peite. Keskikaitale oli erillisestä kankaasta. Keskikaitaleidean laitan muhimaan...


Aivan ihana nahkatilkusta ommeltu matto! Päälipuoli oli lyhytnukkaista turkista, nurjalla näkyy tilkut selvemmin. Tähän olisi suloista upottaa varpaansa kylmänä pakkasaamuna. 


Samassa mökistä löytyi myös samalla tekniikalla tehty tuolin matto.


Ja sängynpäädyssä ehtaa tilkkutyötä!


Tämä herttainen kattausliina oli pakko ikuistaa muistin tueksi, vaikka ei ihan mahdu tilkkutyökategoriaan.

Koska poikkesimme messuilla sukkelasti, en ehtinyt perehtymään tuotteiden suunnittelijoihin, myyjiin tai materiaaleihin.  Enkä edes enää muista, mistä mökeistä nämä kuvat ovat. Enkä ostanut sitä täydellistä sisustusluetteloa, joten joudutte tyytymään näihin kuviin, jos ette itse mene paikalle tai osta sitä täydellistä sisustusluetteloa. (Varmuuden vuoksi ilmoitan, etten ole loma-asuntomessujen tai sisustusluettelon piilomainostaja, enkä saa taloudellista enkä muutakaan hyötyä, vaikka menisittekin sinne ja/tai ostaisille luettelon. :-)

PS: SatunNaisella on kiva kesäkassiarvonta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!