Sivut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Juhlapäivä

Tänään on tuplajuhlapäivä. Ensinnäkin School's Out; ihanat opiskelijani valmistuivat ja sain tyrkättyä koko joukon haikein mielin, mutta ylpeänä maailmalle. Vaikka minun lomani vielä odottelee muutaman viikon päässä, olo on kevyt kuin voikukkahaituvalla, jopa huoleton!

Toinen juhlan aihe on tässä:


Viikko sitten annoin tilkkupintani postiljoonin kuljetettavaksi  Töölön Tilkkupajaan. Ja jo tänään minua odotti postissa jännittävä paketti. Olin Soilen blogista poiminut joitakin minua miellyttäneitä tikkausmalleja, mutta annoin Soilelle vapaat kädet etsiä peittopintaan sopiva tikkauskuvio. Pakettia avatessani olin yhtä jännittynyt kuin lapsena joulupaketteja avatessa! Lopputulos oli todella iloinen yllätys! Punaisessa taustakankaassa tikattu kuvio näkyy kauniisti pehmeän harmaana. Kumpikaan noista punaisista ei ole oikea sävy ainakaan minun näytölläni, ylempi taitaa kuitenkin olla lähempänä. Kaikki matkataitoksetkaan eivät ole vielä ehtineet oieta.
Kiitos Soilelle nopeasta palvelusta (ei todellakaan olisi ollut hoppu) ja kauniista lopputuloksesta!
Seuraavaksi kantataan.

10 kommenttia:

 1. Kaunis peitto ja hienot tikkaukset!

  VastaaPoista
 2. Hieno tilkkupinta, kauniin punainen taustakangas ja kauniit tikkaukset! Kyllä on upea! Tulet huomaamaan, että peiton tasausleikkaaminenkin on helpompaa, koska reunat on harsittu kiinni.

  VastaaPoista
 3. Peitto on upea molemmin puolin. Musta-valkoinen tilkkupinta tosi tyylikäs ja tikkaus on myös kaunis. Hieno työ!

  VastaaPoista
 4. Hieno tilkkutyö on saanut kauniin tikkauksen:)

  VastaaPoista
 5. Punainen taustakangas on hieno valinta harmaan tilkkutyön kanssa. Soile löysi todella kauniin tikkauksenpeittoon. Aivan upea kokonaisuus.

  VastaaPoista
 6. Olen aivan sanaton... UPEAA työtä teiltä molemmilta!!! Kesäälomaa odotellessa lämmintä kesäpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kaunis peitto. On mahtava tunne kun saan työn valmiiksi

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!