Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Leipää ja sirkushuveja (=tieteellistä tutkimusta)

Leipää: 


Vaikka tämä ei ruoka- tai leivontablogi olekaan, nyt on pakko kertoa maailman paras ja etenkin helpoin leipäohje. Jopa minä sain tällaisen komeuden aikaan, joka maistui lisäksi melkein taivaalliselle! Leipä on pataleipä, ja ohje löytyy Cebicin keittiö-blogista, joka on ainoa ruoka-aiheinen blogi, jota seuraan säännöllisesti. Siellä on hyviä, käyttökelpoisia ja tavallisia (tämä on positiivinen arvio!) ohjeita, joista pöllömpikin ymmärtää, mitä pitää tehdä. Kiitokset Cebicin Hannalle ohjeen jakamisesta!

Sirkushuveja: 
Nyt se on sitten ihan tieteellisesti todistettu, nimittäin tilkkuilun terveysvaikutukset. Daily Mailin Online- versiosta löytyy artikkeli, jossa todistetaan tilkkuilun vaikutuksen hyvinvointiin  päihittävän jopa liikunnan! Mehän kyllä tiesimme tuon jo ennestäänkin, ja tällä tutkimuksella voimme nyt perustella asiaa vakuuttavasti muillekin. 
Let's go to quilt!

6 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä juttuvinkistä, nyt tiedämme että tilkkuilu on oikeasti yhtä terveellistä kuin mitä se tuntuu. Ostin eilen uutta liimaharsoa kädentaitomessuilta.

  VastaaPoista
 2. Onpas komee leipä! Täytyy varmaan laittaa kuutiometriä sivuun ja kaivaa kankaat esille :)

  VastaaPoista
 3. No jo on komia leipä! Hyvä, että on tieteellisesti todistettu tilkkuilua olevan terveellistä ja siltä se on aina tuntunutkin, joten eikun tilkkuilut jatkukoon.

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköinen leipä. Pitääpä koeilla joskus, kun leipomisinto iskee :D

  VastaaPoista
 5. On kyllä niin herkullinen leipä! Varmaan tämmöinen 5 kotitalousnumeron saanutkin osaisi, vai?
  Ilmankos me tilkkuilijat olemme niin reippaita ja terveitä, iloisia, tuli todistettuakin.

  VastaaPoista
 6. Tätä kokeilen heti kun edelliset leivät on pakkasesta syöty.
  Ja onhan se yleensäkin kaikenlainen puuhastelu terveellistä mutta vielä parempi on tietenki se että saa myös jotain aikaiseksi ja siihenhän tilkkuilu on mitä parhainta hommaa.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!