Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Korviksia, BOM, tiskirättejä ja möykkylankaa

Voitin taannoin Timantun blogista kauniit käpypitsikorvikset. Olin ihaillut hänen käpyilyään jo aikaisemmin, ja tilasinkin samaan pakettiin tyttärelle vihreät samanlaiset. Sain ne tänään, ja voi ihanuus, ne ovat vielä kauniimmat livenä kuin kuvissa! Suurkiitos Timantulle!Aurifilin BOM, Mr. Blue Skykin valmistui muutaman mutkan kautta. Mittaustekniikkani lienee hiukan liian suurpiirteinen, koska en saanut Half Square Triangeleita onnistumaan ohjeessa olleella tekniikalla millään. Ne tehtiin 2½ x 3 1/4 tuuman suorakaiteista. Vasta jälkikäteen tajusin, että olisi pitänyt tarkistaa tilkkuun piirretyn lävistäjän kulma tarkasti 45 asteeseen. Hätäisenä sain vain vinksalleen olevia HST:ja aikaan. Siispä leikkasin uudet neliöt ja tein HST:t vanhalla konstilla ja trimmasin ne sitten oikeaan kokoon. Harmi vain, että edellisissä blokeissa käyttämäni kankaat osoittavat uhkaavasti vähenemisen merkkejä, enkä olisi kaivannut yhtään ylimääräistä silppua tässä vaiheessa. Mutta Mr. Blue Sky valmistui. (Näyttää olevan vähän huolimattomasti silitetty!)


Nyt alkaa tiskirätit riittää! Niitä on ollut tosi mukava virkata telkkari- ja matkakäsitöinä, mutta palailen nyt puikkojen pariin.


Uudistuneen Pyöröpuikko-lankamyymälän ikkunasta bongasin kauniin lenkkihuivin ja kävin samantien ostamassa langat siihen. Lankana on teetee:n  cacao (89 % alpakkaa, 11 % polyamidia).Möykkyiseksi langaksi mukava neuloa, mutta todennäköisesti mahdoton purkaa!

5 kommenttia:

 1. Kauniit korvikset molemmat ja onnea voitosta!

  VastaaPoista
 2. Pirteitä tiskirättejä ja kivan värinen huivi. Eikä korviksissakaan mitään vikaa ole :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit korvikset olet voittanut ja ostanut. Olet myös ahkeroinut kovasti, eihän noin hienoja virkkauksia voi kutsua räteiksi. Ihanan värinen lenkkihuivi on tulossa. Kuukauden blokkisi on onnistunut hyvin, minullakin oli samat ongelmat kolmio-neliöiden kanssa.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit korvarenkaat! Harmillista, jos kankaat eivät riitä! Itsekin jännitän riittääkö vaalea taustakangas, vaikka rakentelenkin muuten melkoista sillisalaattia. Minulta saattaisi löytyä ainakin tuota pikkukukallista vaalealilaa. Taustakankaan kuviokin vaikuttaa tutulta, mutta luulen, että minulla on hieman eri sävyistä...

  VastaaPoista
 5. Korvakorut on tosi ihanat. Siinä on aikamoinen näprääminen noissa. Ihanan värisiä rättejä!!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!