Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

The Free Motion Quilting Project

Nettiin eksyttyäni löysin aivan upean blogin tikkaukseen liittyen, The Free Motion Quilting Project.
Siellä on "oppitunteja" tikkaukseen liittyen ja melkein "kädestä pitäen" ohjausta sekä harjoituksia. Taitaa taas huominen mennä videoita tuijotellen ja tikkausta treenaten. Huonompiakin harrastuksia voisi tietenkin olla...

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että löysit Leah Dayn tikkaussivut. Ne ovat kuuluneet suosikkeihini jo pari vuotta ja näkyvät myös blogini "Näitä blogeja seuraan kohdassa". Se on ehdottomasti paras ja monipuolisin vapaan konetikkauksen blogi. Kun katsot videon ja piirrät mallin ja tikkaat koneellasi alat edistyä huimalla vauhdilla. Iloa ja tarmoa, maali lähenee koko ajan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, olen kyllä joskus tässä blogissa vieraillut, mutta ei ole ollut vielä silloin vapaa konetikkaus ylimpänä oppimisessa.
  Tämä ilta kuluu varmaan mullakin samoissa merkeissä...!

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkki-vinkistä:) Kävin siellä kurkkaamassa, perehdyn paremmin sadepäivänä, nyt ei malta kun ulkona on niin kaunista pitää ensin nauttia siitä:)

  VastaaPoista
 4. Tuota blogia minäkin seuraan, siellä on paljon hyödyllistä tietoa ja havainnollisia videoita! Katselemallakin oppii paljon.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa, että löysit Leahin blogin ;o) Hänen ohjeitten myötä minullekin avautui IHAN uusi tikkausmaailma. Ja siellä on todella paljon katsottavaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!