Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tuumia Tilkkupäiviltä

Elämäni ensimmäiset Tilkkupäivät Siilinjärvellä olivat todella positiivinen kokemus! Ihana näyttely, kiva nuppupeittokisa, paljon katseltavaa ja kuunneltavaa sekä tietysti upea mahdollisuus tehdä tarvikeostoksia.  Iltajuhlan herkullinen menuu nostaa vieläkin veden kielelle (ja tuntuu vyötäröllä)


Tämä upea peitto toivotti Tilkkupäivien kävijät tervetulleeksi heti eteisaulassa. Paljon kuvia tuli otettua muistin tueksi näyttelyissä olleista töistä. Ihailin etenkin peittojen käsintikkauksia, eivät ole syntyneet ihan pienessä ajassa. 

Ostospuolella mopo ehkä taas karkasi käsistä. Mutta kun ne kankaat ovat niiiiiiin ihania, Ja minähän pääsen puolustelemaan ostoksiani aina sillä, että oman paikkakunnan tilkkukangasvalikoimat ovat todella vaatimattomat, jolloin varastoja ei kannata päästä tyhjenemään. (Siitä ei kyllä taida olla pelkoa, kankaiden ja käytettävissä olevan ompeluajan suhde ei ole ihan kohdallaan).


Harmaita kankaita lähdin hakemaan - ja löysin. Tykkään kovasti etenkin alarivin kukallisesta, siinä on todella pehmeät harmaan sävyt. Nämä eivät olleet etukäteen suunniteluja ostoksia. Ylärivin kankaat olivat kaikki Kankaisen valmiissa, edullisessa nipussa. Toisena vasemmalta oleva päivänkakkarakangas oli kokonaan piilossa nipun sisällä ja oli iloinen yllätys nipun avattuni. Alarivin kankaat ovat muistaakseni Peekaalta, ihastuin väreihin ja kivoihin kuoseihin.Tuumaviivain oli ostoslistalla ykkösenä. Kun en saanut päätettyä, otanko pitkän vai neliön, otin molemmat. Vetskareita myytiin hintaan 50 senttiä kappale, niitä nappasin mukaan iloisen värilajitelman.Oli aika kiva nähdä oma Aurinkoinen-nuppupeittoni roikkumassa peittojen rivistössä.

On vielä mainittava Tilkkupäivien tervehdytävä vaikutus. Lähdin matkaan flunssaisena ja tukkoisena, (mietin jopa sitä, että joudunko jättämään reissun kokonaan väliin) mutta olin kotiin palattuani huomattavasti paremmassa kunnossa!

Nyt lähden jalostamaan kangaskasojani. En nyt malttaisi poistua ompelukoneen viereltä, sillä Tilkkupäiviltä tarttui mukaan iso annos innostusta ja ideoita uusiin projekteihin.
ISO kiitos päivien järjestäjille!

8 kommenttia:

 1. Ihania kankaita olet Siilinjärveltä hankkinut ja muuta kivaa!!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kankaita ja hyviä tarvikkeita olet löytänyt!
  Kangasvarastojen täydentäminen on aina paikallaan, ilman puolusteluja. Tekevällä pitää olla materiaalia mistä valita!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset iloisesta raportista. Tilkkupäivät jäivät väliin tällä kertaa. Ihanat harmaat kankaat olet löytänyt.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa saada tervehdys tilkkupäiviltä. Olet ostanut kauniita kankaita, joten on odotettavissa taas upeita töitä sinulta. Eikös se ole ihan tutkittu juttu, että hyvä mieli on parasta lääkettä. Hienoa, kun olosi on paranemaan päin.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta! JA NÄYTTÄÄ! Tekisi niin mieli lähteä tuonne tilkkupäiville, en vielä ole ollut vaikka jäsen olenkin.Inspiroivia ompeluita sinulle:)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis peitto olikin tuo sininen. Hienosti toteutettu. Ja mitkä ostokset, siinä on paljon kivaa miettimistä ja suunnittelua.

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla tilkkupäivien tunnelmista. Minusta olisi ihan älytöntä, jos ei tilkkupäiviltä ostaisi yhtään kangasta! Entä jos sinultakin puuttuisi kaikki nuo kauniit kankaat, jotka ostit? Olisi se vaikea alkaa tehdä vaikka jotain harmaata työtä ilman kankaita.

  VastaaPoista
 8. Oi, olisipa päässyt tuonne!!
  Takuulla kivaa - ja loistavat ostokset!!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!