Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Etsintäkuulutus

Mysteerin reunuksia ja reunakantteja ommellessa tuli laskuvirhe. Sen seurauksena homma seisoo nyt toistaiseksi. Ei keltään sattuisi edes vahingossa löytymään kuvan mukaista vihreää kangasta? 


Värisävy ainakin omalla näytölläni on aika lähellä oikeaa. Tuskin tällä kuosilla on tehty kovin montaa erilaista vihreää. Yhtään hulpioreunaakaan ei ole tallella (roska-auto kävi lomaviikolla), joten tämän tarkempia tietoja minulla ei ole. Puuttumaan jäi kolme 2,5 x 5 tuuman ( n. 6 x 13 cm)  palasta. Jos joltakulta kangasta löytyisi ja hän ystävällisesti suostuisi siitä luopumaan kohtuullista korvausta vastaan, olisin ikionnelinen ja saisin Mysteerin kasaan.

Tarinan opetukset: 1. Kirjaan (toivottavasti) vastedes ylös, mistä olen minkäkin kankaan hankkinut. 2. Opettelen laskemaan ja teen tarkistuslaskelmia ennen kuin ryhdyn töihin.

4.3. Kangas edelleen hakusessa. Tilkkurepun kangas oli melkein, mutta ei ihan. Suunnitelma B on kyllä olemassa...

3 kommenttia:

 1. Kovin näyttää tutulta kankaalta ja löysinkin palan samalla kuviolla, mutta en ole ihan sataprosenttinen väristä, onko tuo sinun kangas kirkkaan keväisen limen vihreä?
  Pala joka minulta löytyy on 45x42 cm jos on sama siitä saisit puuttuvat palat.

  VastaaPoista
 2. Olen tuota kuviota verrannut, enkä ole varma enää siitäkää, mutta voisin sinulle lähettää kuvan jotenkin saisit itse päätellä onko sama kangas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Väri on todellakin kevään vihreä, aika lähellä limeä, mutta en ehkä kuvaisi sitä kirkkaaksi. Jos kuvan lähettämisestä ei ole liikaa vaivaa, niin voit laittaa sen sähköpostiini tiinatei@luukku.com. Suurkiitos sinulle!

   Poista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!