Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

BOM: The Boxer - Piece of Cake


Mysteerin tyssätessä kankaan puutteeseen, mutta ompeluinnon jatkuessa ompelin maaliskuun BOMin, the Boxerin. Tämä oli todellinen piece of cake verrattuna helmikuun blokkiin. Ensin se vaikutti vähän tylsälle, johtuen kai siitä, ettei mallissa olleet kankaat oikein sytyttäneet. Käytin omassa BOMissani samoja kankaita, mitä olen kayttänyt kahdessa aikaisemmassakin BOMissa. Ensivaikutelmasta huolimatta blokki olikin kiva ja helppo ommella, eikä mallikaan loppujen lopuksi ollut hullumpi. Tätä voisin käyttää jossain muuallakin.


8 kommenttia:

 1. Olet ollut nopea ja ommellut jo maaliskuunkin blokin. Kaunis on ja sievät kankaat, juuri minun makuuni.Minulta jäi helmikuu väliin, mutta tämän aion kyllä tehdä. Harmillista, että kankaasi loppui kesken, toivottavasti saat sitä jostakin.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen bloki. Vitsi miksiköhän mä en saa tuota uutta mallia näkymään :(

  VastaaPoista
 3. Näyttää kivalta blokilta, kauniit värit!

  VastaaPoista
 4. Etsintäkuulutuksen nähtyäni lähdin penkomaan kangaskaappiani, yhden tuon tyylisen kankaan löysin mutta ei taida olla ihan samaa:(
  Minäkään en saa maaliskuun blokkia näkyville.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kangasvarastojaan penkoneille! Minä en myöskään saanut ensin blokkiohjetta näkyviin Firefoxilla. Sitten yritin Cromella ja sillä se aukesi. Olen tallentanut sen nyt omalle koneelleni, jos joku sen haluaa, laittakaa viestiä, niin laitan sähköpostilla tulemaan. En kyllä pysty takaamaan, että se aukeaa ...

  VastaaPoista
 6. Aiku kesäne plokki, iha tuli ikävä lämmint vuareaikaa :)

  VastaaPoista
 7. Harmi, etten voi auttaa kangasongelmassa! Maaliskuun blokkisi on paljon mielenkiintoisemman näköinen kuin alkuperäinen. Itse odotan jo innolla, että kykenen ompelemaan oman Boxer:n... siitä taitaa tulla akvamariini;o)

  VastaaPoista
 8. Kiitos veisti tuli perille ja sain sen auki.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!