Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kaaoksen kesytys, osa 2 (se tuli kuitenkin)

Vaikka eilen haikailin Vuittoneiden perään, niin nyt vasta haikailenkin. Oikean Työhuoneen perään. Kuvia en uskalla vieläkään kopioda, mutta linkin kumminkin Kimberley Einmon ompeluhuoneeseen. Ja jos tämä ei vielä herätä orastavaa vihertymistä, täältä löytyy kaappien sisukset ja muut hienoudet. Kevät tuli kerralla ja viherrän kateudesta vihreämmin kuin herneenversot ikkunalaudalla. Yritin D-insinöörille ehdottaa ihan pienen lisäsiiven rakentamista ja vilauttelin samalla Kimberleyn kuvia. Hän ei sanonut mitään, katsoi vain kummallisesti ja aloitti piiiitkän selvityksen siitä, miten kauan tätä nykyistäkin asuntolainaa maksetaan.

Kateuden katkeraa tunnetta lievitti suunnattomasti hauska autotarra. Sain sen Tilkkutaiturin Tyttäreltä lohdutukseksi, kun en päässyt hänen tilkkupiirinsä mukaan kankaanostomatkalle Forssaan ja Humppilaan. 


Tarinan opetus aforistisesti: Tilkkuilu ei ole kiinni tilasta vaan mielentilasta! Vai pitäisiköhän tehdä jonkinlainen mielentilatutkimus.....? Ei taida kannattaa, sillä tämä vaikuttaa aika krooniselle ja parantumattomalle, ja tutkiminen olisi yhteiskunnan varojen tuhlausta koska en halua tästä parantua. Ja tilkkuiluhan on sellaista harvinaista kivaa, joka ei lihota, vaan laihduttaa. Ainakin rahapussia. Kimberleynkin.


7 kommenttia:

 1. Wau! Kyllä vihertää täälläkin, vaikka onkin ihan kelvollinen työhuone, mutta tuo ompelupöytä ja kaappien sisältö ja kaikki tarvikkeet! Wau!

  VastaaPoista
 2. Niin vihreää ollaan täälläkin! Oma ompeluhuoneeni on TÄYNNÄ mitä epämääräisempiä laatikoita (enimmäkseen pahvisia)!! Ja jos uskallan tehdä perusteellisempaa siivousta, niin seuraavana päivänä vierähtää tunti ja toinenkin kadonneita tavaroita etsiessä. Tilkkuilun iloja;o)

  VastaaPoista
 3. En voi mennä katsomaan, puhkeaisin kuitenkin katkeraan itkuun :( Minulla kun ei ole enää ompeluhuonetta, keittiön pöydän reunalla keikkuu kaunis koneeni.

  VastaaPoista
 4. Ah, mikä ihanuus. Huone ja kaapit ihanassa järjestyksessä. Paljon kivasti ajateltua säilytystilaa... Tuon kun saisi omakseen kankaineen ja kaikkineen..

  VastaaPoista
 5. Ah, mikä ihanuus varsinkin noi kaappien sisustat. Toi silityslautakin noin lähellä työpöytää.... Meillä kun vanhin tyttäremme muutti kotoa poijes niin meidän Rak.insinööri teki mammalle oman ompeluhuoneen (ei siis tarvittu lisäsiipeä, eikä sellaiseen olis ollut varakaan) :). Mutta että noin paljon tilaa ja leikkauspöydät ja kaikki saa vaan haaveilla!!

  VastaaPoista
 6. ei olisi kannattanut käydä katsomassa. Vihreäksi muutuin minäkin. Periaatteessa minullakin olisi käytössä yhtä tilava huone, mutta kaikista tyttären tavaroista en ole päässyt eroon. PItää ryhdistäytyä ja hankkia edes silityslauta ompeluhuoneeseen. Onneksi sinulla säästyi nyt rutkasti rahaa noista Vuittoneista :)

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!