Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Mevrouw'n pakkomielle

Näin täällä Amy Butlerin viikonloppulaukun. Se alkoi sitkeästi kummitella mielessäni, eikä se jättänyt minua rauhaan. Vietin kaksi iltaa Amy Butlerin sivuilla selaten läpi jälleenmyyjiä. Pääsin tutustumaan mitä kummallisimpien kauppojen sivustoihin. Yritin löytää EU:n alueella toimivan kassimallikauppiaan turhien sivukulujen välttämiseksi. Sitkeä etsintä tuotti tulosta, löysin hollantilaisen Quiltboutiquen. Kaupan sivuissa ei ollut muuta vikaa kuin kieli, josta en ymmärtänyt käytännössä mitään. Kieli kun oli hollanti.

Rohkeasti aloitin tilauksen tekemisen, mutta homma tyssäsi jo siihen, ettei maatamme löytynyt osoitetietojen kohdalla olevasta pudotusvalikosta. Laitoin kauppaan sähköpostia englanniksi, kello oli silloin yli kymmenen illalla. Viidessä minuutissa minulla oli sähköpostissani tilaus- ja maksuohjeet  englanninkielellä, ja Finland oli lisätty valikkoon. Loistavasta palvelusta herkistyneenä tilasin kassimallin lisäksi kaksi charm pack'ia Amy Butlerin kankaita. 


On kyllä niin ripokirjava kokoelma! Toisaalta tykkään, toisaalta mietin, tykkäänkö sittenkään.  Kokoelman nimi on Hapi. Ehkä näistä jollakin yksivärisellä lisäkankaalla saa silmää vähemmän rasittavaa pintaa. Ja eihän näitä pakko ole samaan työhön kaikkia upottaa.


Tässä on se kassi, mistä kaikki sai alkunsa. Milloin ehdin projektin käynnistää, onkin sitten ihan toinen juttu. Ompelulistalle putkahtelee uusia juttuja nopeampaan tahtiin kuin pystyn tekemään.

Lähetyksen maksamisen hoidin sähköpostiin tulleella laskulla. Paketti luvattiin lähettää heti kun maksu näkyy liikkeen tilillä. Lähetys tuli niin nopeasti, että todennäköisesti se odotti valmiiksi pakattuna maksun näkymistä, ja postitettiin saman tien. 

Kaupasta löytyy myös mm. Kaffe Fassetin ja Tula Pinkin kankaita. Fassetin kankaiden metrihinta on 17 €. Minulla ei ole tarkkaa käsitystä, mitä ne täällä maksavat, mutta en pidä tuota kalliina. Toimituskulut olivat vain 5 €!
Tulen todennäköisesti käyttämään tätä paikkaa toistekin.
Niin, mevrouw on rouva hollanniksi, lähetyksen päällä oli ihan titteli mukana.

8 kommenttia:

 1. Kiitos verkkkokauppakokemuksesi jakamisesta. Verkkokauppoja on niin paljon, että on todella hankalaa tietää, mitkä ovat hyviä ja mitkä ei.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen kassi, ei ihme että se ei jättänyt sinua rauhaan. Mielenkiintoisia kankaita :)

  VastaaPoista
 3. Amy Butlerin kankaat ovat ihania! Ehkä en myöskään yhdistäisi ihan jokaista samaan työhön. Vähemmän voi olla enemmän. Ja sama Weekender Bag on houkuttanut minuakin! Oh, Fransson! toteutti sen vanutikatulla pinnalla, jolloin hänen ei tarvinnut lisätä jäykkiä kovikekankaita kuten mallissa ilmeisesti kehotetaan: http://www.ohfransson.com/oh_fransson/2012/10/how-to-make-quilted-panels-for-a-structured-bag.html

  VastaaPoista
 4. Hei! Ihania kankaita! Tietamatta mita aiot niista tehda tuli mieleen etta voisi laittaa lisaksi yksivarisia nelioita (eri vareja noista kuvioista). Kiva kun kerroit nettikaupasta kun kaipaan ostopaikkoja Euroopassa. x Teje

  VastaaPoista
 5. Johan olikin nopeaa palvelua.
  Ihana kassinmalli.

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavia kankaita. Ja tuo laukku on tosi ihana myös. Upee on tuollaisen kaupan palvelu, mitä täällä kotomaassa ei enää edes odota. Tilasin Hollannista tapettia ja parissa päivässä hoitui kaikki ja mikä parasta hinta oli puolet Suomen hinnasta.

  VastaaPoista
 7. Ihania charmeja oletkin löytänyt!!! Amy Butlerin kankaat ja mallit koukuttaa ja houkuttaa ;) Laitoin sinulle äsken vastauksen Tri-Rec-Toolin kulmista omaan blogiini ja samalla yhden ruotsalaisen tilkkukaupan linkin.

  VastaaPoista
 8. Oi voi, miten ihania kankaita! Ja tuo laukku on malliltaan just sopiva viikonloppulaukuksi. Ehkäpä päädyn hankkimaan nuo kaavat ja suristelen itselleni ihanan laukun.

  VastaaPoista