Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Porukkapeitto

Eilen vietin mukavan ja muistorikkaan iltapäivän entisten kollegoitteni kanssa. Olimme yhdessä  jättämässä jäähyväisiä entiselle työpaikalleni, jonka toiminta päättyy muutaman kuukauden päästä. Samalla muistimme synttäreitään samana päivänä viettänyttä ja pian eläkkeelle siirtyvää työkaveriamme tilkkupeitolla. Jokainen lahjapeiton tekoon osallistunut oli tehnyt yhden tilkun, joista oli sitten tehty lahjapeitto. Aika ihana kokonaisuus, vaikka kukaan tilkkujen tekijöistä ei ehkä ollut juurikaan selvillä muiden tekijöiden aikeista.Muutamaan tilkkuun oli printattu lisäksi lahjan saajan kuvia vuosien varrelta. Kelpaa tämän alla köllötellä eläkepäivinä ja muistella mukavia työkavereita ;-)


3 kommenttia:

  1. Kyllä on ihana peitto, lahjansaaja on varmaan onnellinen ja kiitollinen lahjastaan.

    VastaaPoista
  2. Tuo on kiva idea. Minunkin työpaikalla on kerran tehty samalla periaatteella yksi peitto. Siellä ei juurikaan muita ompelijoita ole kuin minä mutta kaikki osallistuivat ja ompelivat ohjeen mukaan helpon blokin ja yhdistin ne sitten peitoksi. Puhuttavaa ja muisteltavaa on riittänyt jälkeenpäinkin kun jotkut ovat kertoneet kommelluksistaan blokkia ommellessa:)

    VastaaPoista
  3. Peitto on kaunis ja varmasti mieleinen saajalleen.

    VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!