Sivut

torstai 26. huhtikuuta 2012

Pussukoita prinsessoille

Kyläreissun viemisiksi ompelin kahdelle prinsessalle pussukat. Värit pussukoihin tulivat heidän uusien huoneidensa värityksestä. Kaavan nappasin Suuresta Käsityölehdestä (2006, 11-12). Patalappujen väliin kivaa vaihtelua ja söpöstelyä!

Sain Annalta Italiasta I love your blog-tunnustuksen. Mille grazie, Anna! Annan kauniissa Dire, dare, fare,quiltare-blogissa on tilkkutöiden ohella mm. todella kauniita paperiaskarteluja. Annan blogissa tutustuin myös ensimmäistä kertaa mahdollisuuteen yhdistää blogiin musiikkia. Tunnustukseen liittyviin kysymyksiin en hirvinnyt kuitenkaan ryhtyä vastaamaan aloittelijan italiallani. Toinen syy oli se, etten todellakaan tiedä, mikä on tärkein muotilehteni tai kuka on YouTube guruni (mikä se on????). En siis halua tietämättömyyttäni ainakaan julkisesti paljastaa. Kierrätän nyt tunnustusta eteenpäin blogini lukijoille, olkaa hyvä! Jos joku haluaa Annan kysymyksiin vastata, niin ne löytyvät hänen blogistaan


6 kommenttia:

 1. Ihanat pussukat - prinsessat varmasti ilahtuvat :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on nätit, varmaan prinsessat tykkää!

  VastaaPoista
 3. Prnsessat todellakin ilahtuivat! Pussukat ovat olleet jo tositoimissakin. Samoin ilahtui äiti, jonka mielestä patalaput värityksineen oli kerrassaan täydelliset. Kiitos siis meiltä kaikilta näinkin!!!

  VastaaPoista
 4. Olet tehnyt tosi kivat pussukat.

  VastaaPoista
 5. Kivat ja napakan näköiset pussukat! Hienot!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!