Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Synkkyys - hus!

Työnantajani tarjoaa, paitsi töitä, myös kalenterin, johon voi töitänsä kirjoitella. Ensi vuoden kalenteri ei hyvää luvannut, tuleva vuosi näytti todella synkälle ja mustalle.

Pakko oli saada jotain korjausta asiaan. Siispä tilkku tilkun viereen! Pikkuisen mittavirheen (tai oikeastaan roiskaisin taas vaan menemään suuremmin suunnittelematta) tilkkupinnasta jäi uupumaan pari senttiä. Siksi mokaa piti paikata pikkuisella tähtireunuksella.

Johan tulevaisuus kirkastui! Kynä sai oman taskunsa takakannen sisäreunaan.

Olin eilen lauantaina ammattiyhdistyksemme teatterimatkalla Lahdessa. Ennen esitystä (upea ja visuaalisestikin näyttävä Hair!) meillä oli parin tunnin shoppailuaika, ja ehdin hyvin Wexlerin kangaskauppaan Vesijärvenkadulle. Puoti on pullollaan mielikuvituksellisen ihania kankaita, pakko oli vähän rajata. Minulla on punaisia kankaita todella vähän, joten päätin keskittyä tällä reissulla niihin. Mutta taisi mennä (taas?) vähän jouluisen överiksi. Mielummin kuitenkin överit kuin vajarit, sanoi Rosa Meriläinen. Nyt on mistä tikata jouluksi. Ja enhän minä siellä Lahdessa alituiseen voi kangaskaupoissa hypätä, enhän?


9 kommenttia:

 1. Oi oi sentään mitä ihania punaisia kankaita oletkaan löytänyt, innolla odotan mitä mahtavia tuotoksia niistä teetkään...:) Ja aivan mahtava idea tuo kalenterin päällystäminen!!
  Ihanaa joulunodotusta sinulle!!!

  VastaaPoista
 2. Kalenterista tuli pirteä, enpä olisi arvannut että reunukset eivät kuuluneet alkuperäissuunnitelmaan:) Mielestäni kankaita ei koskaan voi olla liikaa, niitä tarvitaan aina:)

  VastaaPoista
 3. Näyttää siltä, että ensi vuosi on sinulle oikein värikäs ja pirteä. Aah, mitä punaisia kankaita, ihania!

  VastaaPoista
 4. Kivat kannet olet tehnyt ja juu noita kankaita ei tietenkään koskaan ole liikaa, mitä nyt pikkaisen tilat pistävät rajoja.

  VastaaPoista
 5. Kalenterin kannet ovat hienot, tähtireunus näyttää ihan suunnitellulta ja laittaa pisteen iin päälle!

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteitä punaisia kankaita. Kalenterin päällys on nyt täydellinen.

  VastaaPoista
 7. Olen ihan samaa mieltä kuin muutkin eli 'mokasi' on onnistunut ja mitä punaisia ihanuuksia oletkaan löytänyt. Jään innolla odottamaan millaisia luomuksia niistä loihdit tai kuten sanoit roiskaiset ;o)

  VastaaPoista
 8. Kävin eilen jo katsomassa sun tuota ihanaa kalenteria. Siinä on tosi hienot värit ja kankaat ja niin siistiä työtä.

  VastaaPoista
 9. Wexlerillä pitää kyllä olla jäitä hatussa kun suomalaisittain harvinaisia kangasherkkuja on niin paljon tarjolla.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!