Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2012

Joulupeitto

Sain kuvapeuhauksen jälkeen vihdoin käynnistettyä joulupeiton viimeistelyn. Yritin kyllä esitellä täällä erilaisia reunusvaihtoehtoja viime viikkoisessa postauksessa, mutta kun systeemi ei antanut, vaan alkoi urputtaa kuvatilasta. Jouduin siis tekemään reunusratkaisun ihan itse, hiukan asiaan vaikutti myös käytettävissä olevat kankaat. En ollut ollenkaan miettinyt, miten paljon ison peiton reunuksiin kankaita menee. Ja päätin, että tämän vällyn osalta on riittävästi hypätty kangaskaupoissa (ensin Lahdessa ja sitten Tampereen messuilla), joten omista varastoista pitää reunat löytyä.

Huomenissa yritän saada taustakankaan silitettyä ja rakennettua kerrokset tikkaamista varten. Reunakaitale on vielä miettimättä. Oma silmäni ei vaadi enää yhtään erilaista kangasta reunaan, vaan haluan pitää sen  rauhallisena. Peiton keskiosassa kun on tuota eloa riittämiin. Ensimmäinen joulutonttukin hiihteli (tosin ilman lunta) jo paikalle.

(Ihan kuin Bloggerilla olisi jotain minua vastaan. En meinaa millään saada kuvia tänne oikein päin. Minun pitää tallentaa pystykuvat omiin kansioihini syrjälleen, jotta saan ne tänne oikein päin. Otsikon kuva kutistui kumman lyhyeksi, enkä saa sitä  pitenemään, en, vaikka olen vaihtanut kuvaa ja säätänyt vaikka mitä juttuja moneen kertaan. Yritän kovasti olla välittämättä siitä, mutta tökkää silti silmään.)

7 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tilkkutyö. Pidän kolmiulotteisesta efektistä! Ehtisinköhän Jouluksi tehdä samanlaisen.

  VastaaPoista
 2. Tulossa todella kaunis joulupeitto, kaunis tuo blokki!

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvälle tuo otsikko näyttää. Kýllä on kaunis työ. Tänään minäkin selvisin tuonne Lahden kangaskauppaan. Hulluksi seillä meinas tulla :D Ovat vaan aika hinnakkaita, 50 mennä hujahti noin vaan.

  VastaaPoista
 4. Hieno joulun punainen peitto valmistumassa. Kaunis reunaratkaisu.

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen peitto. Tumput tulivat perille. Kiitos, ovat kauniit ja lämpöiset.

  VastaaPoista
 6. Hurmaava tonttu -neitonen! Ja hurmaava peittokin valmistumassa!! Reunan ruusukangas on IHANA!

  VastaaPoista
 7. Ihana tulee sun peitosta. Kyllä punainen ja valkoinen sopii ihanasti yhteen.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!