Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Koiruuksia

Esikoinen tilasi pussukan, ja kahden koiran isäntänä hän saa pussukansa koirilla somistettuna. Kankaan löysin Tampereen Kädentaitomessuilta, muistaakseni Kankaisen putiikista. En silpunnut sitä pienemmiksi paloiksi, vaan pussukan pinnat on tehty ihan kokonaisesta kankaasta. Kovin innostunut en ole ollut tämän tyylisistä printeistä, mutta lopputulos on yllätyksekseni kuitenkin aika hauska. Pussukan leveys on pohjasta mitattuna 28 cm ja korkeus korkeimmalta kohdalta n. 24 cm. Vuorina on puuvillakangas ja välissä huopakovike. Tikkasin huopakovikkeen ja koirakankaan koneen "valmiilla" aaltomaisella tikkauksella. Mieli teki kovasti kokeilla Tilkunviilaajan ympyrätikkausta, mutta minusta se ei tähän kuitenkaan sopinut. Ehkä seuraavaan pussukkaan kirjailen sitten spiraaleja.


9 kommenttia:

 1. Nätti pussukka ja juuri siihen sopivat tikkaukset.

  VastaaPoista
 2. Kiva pussukka, söötit koirat. Ympyrämäiset tikkaukset olisi varmaan vieneet huomiota koirilta, teit hyvän tikkausvalinnan. Kiinnostaa nähdä sitten miltä sun spiraalit näyttävät. Kokeile pian!

  VastaaPoista
 3. Tosí kiva pussukka koiraihmiselle.

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen pussukka.. tykkään:)

  VastaaPoista
 5. Saaja on varmasti tyytyväinen pussukkaansa:) Minäkään en oikein tykkää näistä printtikankaista (koska niille on vaikea keksiä käyttöä) mutta joskus ne ovat ihan kohdillaan kuten tässä!

  VastaaPoista
 6. Kiva näköinen pussukka ja tikkaukset ovat ihan hyvä valinta tähän!

  VastaaPoista
 7. Kiva kaareva muoto ja ihana koira kangas :)

  VastaaPoista
 8. Hyvän mallinen pussukka ja kangas on ihan passeli. Itsekään en oikein osaa käyttää kokonaisena tuollaisia kankaita, mutta nyt huomaan, että hienojahan niistä tulee.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!