Sivut

lauantai 22. marraskuuta 2014

Kuusikko
Marraskuun pimeinä iltoina kasvoi kuusikko, joka vanhojen kuusten rinnalla näyttää melkein keväiselle. Sinivihreät lentävät hanhet asettuivat sujuvasti kuusirivistöksi. Ai, mitä näistä tulee? Vuodenajasta johtuen en voi paljastaa vielä tämän enempää. Mutta niin ahkera kuusten ompelija olin (tai huono laskemaan), että ompelin toiseen kappaleeseen yhden ylimääräisen kuusirivin ja sitten ihmettelin, miten toinen kappale voi olla niin paljon toista isompi. Minulla on nyt siis yksi ylimäärinen kuusi sopivaan paikkaan istutettavaksi.

9 kommenttia:

 1. Kivat kuuset sulla, vaikkeivät ole lumisia niin kuin muut! Eiköhän yhdelle ylimääräiselle kuuselle löydy sopiva kasvupaikka jostain?! Kivampi huomata, että on yksi liikaa kuin että on yksi liian vähän, eikö vain?

  VastaaPoista
 2. Olen aina pitänyt tuosta väriyhdistelmästä. Siinä on potkua ja energiaa.

  VastaaPoista
 3. Älä huollehdi, ei siis mennyt homma päin mäntyä. Aikaa myöten keksit käyttöä ylimääräiselle kuusirivile. Laita siihen lappu, jossa on päivämäärä. Jos et 10:ssä vuodessa ole keksinyt käyttöä, niin hankkiudu eroon hiljaa ja huomitota herättämättä..

  VastaaPoista
 4. Parempi enemmän kun liian vähän, komiat kuuset ja komia on värikin!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanat värikkäät kuuset, piristävät tätä harmahtavaa aikaa!

  VastaaPoista
 6. Sininen ja vihreä, ihana! Raikas ja sopii niin kesään kuin talveenkin!

  VastaaPoista
 7. Hieno kuusimetsä. Mäkin löysin yhden hienon kuusiblokin just tällä viikolla. Kovasti tekis mieli tehdä, mutta mulla ei oo vihreitä paljoo... Taitaa se kuusikko kasvaa jonain toisena vuotena.

  VastaaPoista
 8. Kaunista metsikköä ole kasvattanut ja liikakasvulle löytyy varmasti oma paikka joskus.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!