Sivut

lauantai 8. marraskuuta 2014

Tonttuja liikkeellä

Kun tänä aamuna heräsin, löytyi lattialta tämä:


Pat Sloanin suunnittelma Mystery-työ Globetrotting melkein kokonaan kasaan ommeltuna! Ja reunuskankaatkin löytyivät vierestä valmiiksi valittuina. Mikä tonttu lie tonttuillut viime yönä, kun oli silityksen kuitenkin jättänyt tekemättä?

Se oli se sama tonttu, joka innostui illalla BOMmailemaan, eli ompelemaan Aurifilin kuukauden blokkeja: 

 Lokakuu: Circle of Love

Marraskuu: Tossed Salad

Innostui (lue: halusi päästä BOMeista eroon) niin, että unohti, että D-insinööri-talonmies on työreissussa eikä kukaan ole laittamassa puita uuniin. Innostui niin, että havahtui vasta, kun kylmä alkoi kutitella varpaita.

Se tonttu osaa kyllä lämmittää, mutta kun puiden uuniin lappamisesta menee vähintään kaksi ja puoli tuntia siihen, kun pellit voi laittaa kiinni, piti tontun keksi lisäpuuhaa pysyäkseen hereillä. Ja kun Maailmanmatkaaja oli jo hyvän aikaa kokoamista odottanut, niin tonttu otti sen työn alle.
Jotain hyvää seuraa tonttuilustakin. 

6 kommenttia:

 1. Muuan tonttu lämmitti täälläkin taloa Miehen ohjeilla, aika myöhäiseksi meni... Väliajat tonttu siivosi, nyt onkin mukavan puhtoinen tupa! :o)
  Sinulla upeita töitä taas tekeillä!!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Pat Sloanin mystery.
  Aurifilin blokit ovat vähän outoja tänä vuonna, eivät moderneja eivätkä perinteisiä. Toivottavasti kokonaisuudesta tulee kiva.
  Kaukolämpökerrostalossa pääsee helpolla, mutta täällä ei sitten ole järvenrantamaisemaakaan eikä ompelukoneella sovi surisuttaa yön tumteoma.

  VastaaPoista
 3. Mukava tonttu kun valitsi reunakankaatkin valmiiksi:) tulee kaunis mystery!
  Jännän näköinen blokki marraskuu, kauniita molemmat.
  Huoh, kun itsekin saisi tehtyä ajan tasalle kaikki BOM:t.
  Meillä hoitaa paappatonttu tuon lämmityksen ja hänen poissa ollessaan sähkö ja mummitonttu laittaa takkaan puita:)

  VastaaPoista
 4. Tonttu on touhunnut oikein tehokkaasti. Kaunis sininen maailmanmatkaaja ja hyvältä näyttää myös Aurifilisi.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!