Sivut

maanantai 24. marraskuuta 2014

Lohtukankaita


On se nyt ihan älytöntä, että aikuinen ihminen, joka on suurinpiirtein ja melko usein ihan selväjärkinen sekä tienaa itse rahansa, ryhtyy mittaviin selityksiin, kun lipsahtaa kangasostoksille.


Selitykseni tällä kertaa ovat:
- on ollut ihan kamalan rankka syksy työmaalla, eteen tullut on monenlaista yllätystä ja ennen kokematonta, eikä aina niin mukavia
- en päässyt Tampereen Kädentaitomessuille
-maisema on taas ihan musta, värien tarve on ehdottomasti välttämätöntä hengissä pysymiselle

Siispä nämä ovat lohtukankaita! Lohtua hain aika monesta lähteestä, välillä unohdin jo yhdellä lähteellä käyneeni ja siksi näitä kertyi. 
Alareunan lilasävyiset ja keskellä olevat siniset ovat kotoisin Lapp-Elisan nettikaupasta Ruotsinmaalta. Quilttalesin Satu vinkkasi minulle kaupasta. Nopea palvelu; tein tilauksen torstai-iltana, maanantaina paketti oli minulla. Pakettini tuli ilman posti- ja käsittelykuluja, koska tilaukseeni kuului vielä muutama hys-hys-tuote.

 
Päällä olevat keltainen ja pinkki kangas sekä pinon melkein alimmaisena pilkistävä tumma kukkakangas ovat Tyyne-Esteristä, aloittelevasta kangaskaupasta omalla paikkakunnallani. Tyyne-Esterillä on myös nettikauppa. Kaupassa on paljon kivoja trikoita sekä pieni valikoima ompelutarvikkeita, mutta muutama tilkkupuuvillapakkakin on mahtunut joukkoon. Loput kankaat ovatkin sitten Eurokankaan laarista. Pääsin mylläämään sinne juuri, kun sinne oli tullut uusia kankaita.

Minusta tuntuu, että olen nyt lohdutettu ainakin jouluun asti.

17 kommenttia:

 1. Olet ollut uskollinen väripaletillesi, joten evärköhän nuokin muutu pikapikaa joksikin kivaksi.

  VastaaPoista
 2. Ihanat lohdut! Kyllä noilla lohduttautuu jonkin aikaa. Tykkään erityisesti pinkistä ja keltaisesta näistä.

  VastaaPoista
 3. Kaikki ovat ihania, pinkki ja keltainen kiinnittävät heti huomion - ja herättävät halun tutustua Tyyne-Esteriin...

  VastaaPoista
 4. Kauniita lohtukankaita ja tarpeeksi hyvät selitykset:)
  Lapp-Elisan nettikaupassa olen itsekin vieraillut, mutten ole vielä tilannut mitään ja Tyyne-Esteriin pitääkin tutustua.

  VastaaPoista
 5. Tosi piristäviä ostoksia, näistä saa enrgiaa jo kuvia katsellessa! Mukavia ompeluhetkiä!

  VastaaPoista
 6. Hienoja valintoja:) Keltainen ja pinkki etualalla kiinnostivat minuakin ja kävin jo Tyyne-Esterin sivuilla tutustumassa.
  Lapp-Elisan sivuilla on niin paljon katseltavaa että on varattava reilusti aikaa jos/kun aikoo tehdä ostoksia.

  VastaaPoista
 7. Ihania kankaita!.... kyllä meidän tilkkuilijoiden kelpaa, kun osaamme nauttia ja iloita mieltä mullistavasta kangasterapiasta :)

  VastaaPoista
 8. Mitä enemmän alkaa selittämään, sen enemmän siihen tulee selityksen makua. Joten parasta, kun reilusti vaan kertoo, että mä nyt vain tarviin nämä. Ja ihanat tarpeet oletkin ostanut.

  Tuo alempi kuusimetsä on kiinnostava.

  VastaaPoista
 9. Hienoja kankaita. Lipsahdukset kuuluu elämään... On kyllä kumma juttu tuo kangassyyllisyys. Tiedän mistä puhut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen siis aivosolulta... Vieras tabletti niin ei tunnista käyttäjäänsä...

   Poista
 10. Superkankaita ja niin tarpeen :) Lapp-Elisalta olen ostanut tosi monia kankaita - hyvä ostospaikka.

  VastaaPoista
 11. Ymmärrän! On niin hyvä väripaletti kankaita,että ne lohduttaisivat minuakin! Lapp-Elisa on tuttu kauppa, kirjoja joskus tilailin.

  VastaaPoista
 12. Tutulta kuulostaa. Välttämättömiä asioita nuo kangasostot. Noissa väreissä kyllä hehkuu energiaa ja voimaa. Aina uusi kangaskauppa on ihana yllätys, niitä ei ole Suomessa liikaa missään.

  VastaaPoista
 13. Ihan oikeat lohdutusainekset! Eikä tarvitse tuntea syyllisyyttä ja perustelusi ovat pätevät. Ihana väriloisto! Innolla odottelen, mitä tuosta paletista syntyy.

  VastaaPoista
 14. Aivan ihania! Ehka vahan aurinkoistuttavat pimeita paivia! x Teje

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!