Sivut

tiistai 11. marraskuuta 2014

Puuttuva palanen

... tuli tänään postissa pikatoimituksella. 


Globetrotting-peiton seuraava työvaihe on ommella reunaan puolentoista tuuman kaitale, jonka ympärille rakennetaan lopullinen reunus 2,5 x 6,5 tuumaa palasista (kirjekuoren päällä valmiiksi leikattuina). Omat sopivat siniset alkoivat olla aika vähissä, etenkin se kangas, josta oli jo puolentoista tuuman kaitale keskusblokin ympärillä. Tarvitsisin kaitaletta vajaa kuusi metriä ja minulla oli kangasta puoleentoista metriin. Kotoa löytyvistä kankaista ei mikään oikein istunut korvaamaan puutetta.

Mutta ei hätää, ystävät, ja etenkin tilkkuystävät ovat juuri tätä varten, etenkin kun tiesin juuri tämän tilkkuystävän ostaneen tätä samaa kangasta. Eikä hän ollut ehtinyt vielä tuhota sitä kaikkea, ja niinpä Posti-Pate kiikutti minulle tänään tuon puuttuvan palasen. Kiitokset Tilkkutaiturin tyttärelle! Kannattaa omistaa tilkkuystävä jonka kanssa voi ostaa samanlaisia kankaita.

6 kommenttia:

 1. Onpas kivaa, että sait kaipaamasi kangasta. Kyllä se niin on, että antaessaan takaisin. Olen tullut siihen tulokseen, että sinäkin annat, kun joku tarttee.

  VastaaPoista
 2. Varmaan helpottunut olo. Kun on vakaasti valinnut jonkun kankaan on kelvollisen korvikkeen löytäminen todella hankalaa. Nyt odottelen lopputulosta, kun materiaalit ovat hanskassasi.

  VastaaPoista
 3. On se hyvä, että sait kangasta, se onkin juuri kamalaa, jos jää pienestä vajaaksi, eikä enää saa mistään kaupastakaan!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, nyt pääset kaitaleittamaan työtä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne auttavat ystävät ovat tarpeen tässäkin harrastuksessa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos pikkukuvakommentista. Pikkukvat eivät muodostuneet muutaman päivän ajan. Ne näkyvät vanhoissa postauksissa ja eilen iltapäivällä tehdyissä postauksissa, Siinä välissä olevista postauksista ne puuttuvat. Mutta kaikki näyttää olevan nyt hyvin, joten ollaan tyytyväisiä.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!