Sivut

torstai 6. marraskuuta 2014

Lämmin henkäys syyssäässä...

... tuli suoraan Kreetalta. Tilkkuystäväni Teje Nero's Post and Patch- blogista yllätti minut paketilla, jossa oli tietenkin kankaita!


Ihania välimerellisiä turkooseja ja hehkuvia sinisiä. Tuore mummu sai myös kivaa nallekangasta. En ole vielä raaskinut edes suunnitella, mihin näitä käyttäisin, nyt ihailen niitä työpöydälläni. Pakettia somisti lisäksi kaksi merisiilin kuorta, tavattoman kauniita luonnon kuvioita, meren aaltojen ääni melkein kuultavissa. . Kiitos Teje ihanasta yllätyksestä, pakettisi mukana tuli iso annos lämpöä!

Edit. 7.11.
Minun piti laittaa tähän myös kuva Tejen kivasta, kesäisestä kortista, mutta miten lienee unohtunut. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan


 

7 kommenttia:

 1. Siitä nopsasti peittoa vääntämään. Kai tiedät, että ihanat kankaat "happanevat" ja menettävät ihanuutensa, jos niitä säästää pitkään ;=)

  VastaaPoista
 2. Ihana ylläri, jonka nuo merisiilit oikein kruunaavat!

  VastaaPoista
 3. Hei ja kiitos itsellesi! Toivottavasti paketissa oli vahan aurinko ja lampoa vaikkei teillakaan taida nyt olla liian kylmaa. Olenkin just menossa taas sille rannalle koiran kanssa - mitahan loytyy tanaan? Terveisin Teje

  VastaaPoista
 4. Ihania kankaita ja ihana ylläri, kyllä luulen sinun keksivän mitä kankaista teet:)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa värikästä näin harmaana aikana. Olisi kiva omistaa tuollainen tilkkuystävä...

  VastaaPoista
 6. Kauniita kankaita! Kyn silloin tällöin Tejen blogissa moikkaamassa Neroa. Hauska kortti, tekee heti mieli jätskiä! Mukavaa viikonloppua, mummeli.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!