Sivut

perjantai 28. marraskuuta 2014

Joulustressin torjuntaa

Päätin torjua joulustressiä ottamalla puikoille, en suinkaan joululahjoja, vaan ihan omaan käyttöön tulevan neulomuksen. Sain kesällä Englannin tuliaisina kauniit merinovillalangat, jotka olivat vyötteen mukaan käsinmaalattuja.


Langat jäivät odottamaan sitä suurta ideaa, ja vihdoin koitti niiden aika.


Kauniit, pehmeät langat kiertyivät kerille.


Oranssi ei ole koskaan ollut minun vaatetusvärini. Ainoa oranssi vaate on kai ollut lapsuudessani kummitätini neuloma, oranssi villapusero, joka päällä istuin oppikoulun ekaluokan luokkakuvassa. Mutta miten kauniisti oranssi asettuukaan neuleessa sinisen rinnalle!


Aina oikein neule on oikein sopivaa stressin torjuntaan, ei tarvitse paljon ajatella, sen kuin vain antaa mennä. Tästä on tulossa Veera Välimäen suunnittelema Color Affection huivi. Olen tehnyt jo yhden huivin tällä samalla mallilla, mutta se huivi menee purkuun, koska se on se kuuluisa oppirahojen-maksu huivi.

Kuva Ravelrysta7 kommenttia:

 1. Todella kauniit värit langoissa. Aina pitää kokeilla jotain uutta! Oranssi sopii niin kauniisti sinisen kanssa. Pääset vähän oppikoulutunnelmiin huivisi kanssa.

  VastaaPoista
 2. Upeat värit langoissa ja upea tulee huivistasikin! Stressiä voi poistaa puita halailemalla mutta sinun konstisi on ehkä meille mieluisampi :)

  VastaaPoista
 3. Herkulliset värit. Ihanan iso kietoutumishuivi tulossa.

  VastaaPoista
 4. Upean väriset langat ja tulossa hieno huivi!

  VastaaPoista
 5. Pirteät värit. Kaunista ja lämmintä tulossa suuren idean siivittämänä.

  VastaaPoista
 6. Kivan mallin valitsit. Tosi hienot langat ja varmasti ihanan lämpimät.

  VastaaPoista
 7. Hei! Nayttaa tosi herkulliselta! Olen nahnyt tuota huivia usemminkin ja malli nayttaa tosi kivalta. Toivottavasti muistan sitten joskus kun on taas aikaa. Oikein hyvaa Joulukuuta! x Teje

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!