Sivut

tiistai 3. joulukuuta 2013

Suku tyynyllä vai tyyny suvulla?


Näiden tyynyjen piti mennä marraskuussa mummille syntymäpäivälahjaksi ja ukille isänpäivälahjaksi. Mutta eivät menneet, kun eivät valmistuneet. Epäonni kuvien tulostamisen kanssa sai homman tökkimään ja oli muka muita kiireitä. Siispä ne menevät joululahjaksi. Kuvan ottamisen jälkeen oikeanpuoleista tyynyä on vielä fiksattu. Valokuva katoaa harmaaseen mössöön (jonka olisi loppujen lopuksi voinut jättää kokonaan pois!),  hento köynnösmäinen tikkaus kuvan reunoilla ei riitä. Siispä ompelin sen ympärille samalaiset tikkaukset leveällä ja tiheällä siksakilla kuin vasemmanpuoleisessakin on.

11 kommenttia:

 1. Punainen siksakki korostaa kivasti kuvaa! Luulen, että suku tyynyllä on mieluinen joululahja!!

  VastaaPoista
 2. Tämä on taas niitä juttuja, jotka saavat itseni ihmettelemään, miksi minulla on vain laser-tulostin, jolla ei voi tulostaa kuvia kankaalle. Todella kivat tyynyt. Kuvankäsittely 10+.

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaat ja taatusti rakkaat tyynyt olet ommellut lahjaksi:)

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset tyynyt ja suku tyynyllä on mieluinen lahja! Näistä tykkään!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit tyynyt ja muistojen kuvia täynnä. Kokeile rajata kuva jollain nätillä nauhalla. Tein niin, kun oli samoja ongelmia ja se auttoi kovasti selkeyttämistä. Varmasti saajat mielissään.

  VastaaPoista
 6. Kauniit tyynyt, punainen kehys ja tikkaukset oikein sopivat. Ihanat lahjat mummille ja ukille jouluksi.

  VastaaPoista
 7. Ihanan lämminhenkiset tyynyt. Varit sopivat hyvin toisiinsa.

  VastaaPoista
 8. Onpa hienot tyynyt. Itselläni kirjoitusohjelma tökkii koneessa joten en ole päässyt kokeilemaan vielä kuva tulostusta. Mummi ja ukki ovat varmasti mielissään sukutyynyistä!

  VastaaPoista
 9. Kauniin punaiset tyynyt

  VastaaPoista
 10. Olen pohtinut kuvan tulostamista kankaalle. Homma on aina vain siirtynyt. Uskaltaisikohan. Kestääkö kuva hyvin käytössä? Ehkä kokeilen ensin muita tapoja. Silityskuvia olen tulostanut, mutta ne ei tunnut kestävän kunnolla käyttöä.

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!