Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pikku E ja seitsemän prinsessaa

Ystävälläni on kahdeksan lastenlasta, pikku E ja seitsemän prinsessaa. Vanhin on 6-vuotias ja nuorin kaksi kuukautta. Lupasin pitää joukon sukissa ainakin toistaiseksi.
Ensimmäiset koskaan tekemäni junasukat. Minusta malli on ruma, mutta kun kaikki junasukkia käyttäneet (tai siis heidän äitinsä) kehuvat niiden pysyvän hyvin jalassa, niin kolme pienintä saa nyt sellaiset.


Suurin osa sukista on tehty Seitsemästä Veljeksestä (vaikka ne menevätkin Seitsemälle Prinsessalle), junasukat Novita Woolista, Regia Aquariuksesta ja Hjertegarmin Baby Truntesta
Huomaatko kuvissa jotain kummallista?

Kuten kuvasta näkyy, meillekin on vihdoin tullut talvi! Uutta myrskyäkin on ennustettu, lieneekö se meillä sitten Oskari vai Unelma. Juomavesi on varattu kanisteriin, taskulamput on ladattu, kynttilät ja tikut etsitty valmiiksi, pihasaunan kiukaan vesisäiliöön on laskettu vettä. Nyt syöksyn ompelemaan niin kauan kuin sähkö vielä kulkee!

11 kommenttia:

 1. Sukat näyttävät hauskan näköisiltä ja paljon olet ehtinyt kutoa!

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ahkera:) Kauniita sukkia kivasti kuvattuna.

  VastaaPoista
 3. Kauniinvärisiä sukkia pyykkinarulla! On siinä puiskot kilkattaneet:) Meilläkin tytär on kehunut junasukkia...pysyvät niin hyvin jalassa.

  VastaaPoista
 4. Siinä sitä onkin sukkia kulutettavaksi pikku-E:lle ja seitsemälle prinsessalle ja yhdet vielä jollekin muulle. Ihana narullinen kauniita sukkia. Kiva, kun näen lunta edes kuvassa, täällä on vielä paljas maa.

  VastaaPoista
 5. Somia ja raikkaita sukkia kauniin talvisessa maisemassa! Ihan silmä lepää!

  VastaaPoista
 6. Kuulin junasukista ensimmäisen kerran viime viikolla. Googlaamalla löysin nyt tarinankin. Hauskan näköisiä makkarasukkia. Olet ahkeroinut todella reippaasti sukkien kanssa. Hienoa jälkeä.

  VastaaPoista
 7. Komee rivi sukkia! Enpä oo junasukista koskaan kuullu, enkä nähnytkään.

  VastaaPoista
 8. Herkullisen näköinen sarja - on siinä puikot saaneet heilua :) Nostan hattua kaikille sukkamaakareille: itse olen joskus äidin opastuksella kutonut tasan yhden parin sukkia - vahvistetulla kantapäällä huom! - ja sen jälkeen äiti ja anoppi pitivätkin oman katraani villasukkakannassa...

  VastaaPoista
 9. Makea sukkakavalkadi!
  Minustakin junasukat ovat ihan YLIRUMIA - viimein selvisi niiden suosion syykin, ulkonäöstähän se ei olisikaan voinut johtua. :o)

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!