Sivut

perjantai 13. joulukuuta 2013

Treppenviertel-sukat

Lankahelvetti-blogissa näin hauskat sukat, ja pinnasin kuvan muistiin suoraan Ravelrysta. Nyt kun prinsessojen sukat on tehty, päätin palkita itseni uusilla sukilla. Jotenkin on ollut sellainen Suutarin Lapset ry- olo, sukkaa pukkaa, mutta omat vanhat sukat eivät ole oikein esittelykelpoisia.  Lankana Regia Aquarius.

Varressa joustinneule vaihtuu kiilamaisesti poikittaisiin nurjien silmukoiden raitoihin, jotka jatkuvat jalkaterän päälle. Kirjavassa langassa kuvio ei erotu kovin selvästi. Ravelryn ohjekuvassa sukan idea näkyy paremmin. Apukuvaaja on reissussa, joten piti yrittää itse kääntää omaa kinttuaan  kuvattavaksi.


Sukat istuvat jalkaan todella hyvin!


Heijastinnauhasta tein pimeässä hohtavia koruja työkavereille. Nauhaa oli helppo leikata pyöröleikkurilla kapeiksi nauhoiksi. Koko jutun vaikein tehtävä oli löytää helmiä, joissa oli riittävän iso reikä.


7 kommenttia:

 1. Sukat näyttävät niin hyvin istuvilta ja muutenkin hienoilta, että yritän tehdä tuommoiset. Heijastinkorut ovat kauniit ja hyödylliset

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköiset sukat. Pysyisiköhän nuo koko yön jalassa? Hävettää, kun en käytä heijastinta. Pitäisi varmaan laittaa sellainen ainakin laukusta roikkumaan. Ehkä huomenna ompelen nauhasta jonkin näköisen pelättimen, joka näkyy pimeällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testattu on: hyvin pysyivät koko yön eivätkä pyörineet yhtään. Minulla oli 14 silmukkaa puikolla, mutta koska minulla on kapea jalka, niin teräosaan kavensin pohjapuolen puikoille vain 12 silmukkaa.

   Poista
 3. Sukat ovat hienot ja kaunis väri! Heijastimia aina tarvitaan, kiva idea!

  VastaaPoista
 4. Kiva uusi sukkamalli... pitää laittaa muistiin seuraavaa joulusukka-operaatiota varten;o) Minulla vielä yksi tylsän harmaa sukka neulottava pukinkonttiin... huh, sitten vain paketoimaan 35 paria, huh, hiki!

  VastaaPoista
 5. Upeat varret ja sukat muutenkin!!

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat!
  Kiitos heijastinideasta! Jemmoista löytyy leveää heijastinnauhaa - liian leveää. Näinhän se tulisi mukavasti hyödynnetyksi!

  VastaaPoista

Tykkään niin lukea blogiini jätettyjä kommentteja asiasta tai asian vierestä tai jopa hyvin kaukana siitä :) Yritän myös vastata niihin. Täällä kommentit säilyvät hyvässä tallessa ja voin palata niihin myöhemminkin. Kiitos, kun kommentoit!