Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Tähtipakkomielle


Ystävälle tehty tähtiliina jäi niin vaivaamaan, että päätin ihan tässä viime kiireillä tehdä oman olohuoneen pöytätasoille pikkuliinat. Minulle tyypillistä; saada joku päähänpisto viime tipassa ja pakkomielle toteuttaa se, vaikka olisi muutakin tekemistä. Tähdet onnistuivat värien valinnan suhteen, hmm, joku paremmin ja joku ei ihan niin hyvin. Hämärissä ompelun seurauksena yhden tähden sakarat katosivat kokonaan. Pitää yrittää tikkaamisella korjata  näkyvyyttä.Punaiset eivät taaskaan kuvassa toistu oikeanlaisina, sävyjen pitäisi olla enemmän puolukanpunaisen suuntaan kuin tuollaisen oranssi-lilaa. Näyttävät tuossa oikeastaan aika kummallisille.


Nämä ovat nyt tilkkupintoina, seuraavaksi tikkaan ja teen reunat. Piparien ja laatikoiden paiston lomassa. Sitten laitan ompelukset sivuun muutamaksi päiväksi. Jos maltan.

4 kommenttia:

 1. Tuttua tuollaiset pakkomielteet :) Kauniita liinoja, minun koneellani näyttävät enemmän puolukkaisilta kuin oransseilta.

  VastaaPoista
 2. Kiva pakkomielle, kun näin ihanaa syntyy! Näyttävät kyllä punaisilta, kuin oransseilta myös minun koneella.

  VastaaPoista
 3. Minustakin näyttävät ihan puolukkaisilta, kivat pikkuliinat tulossa! Niin tuttua minullekin... pakkomielteet;o) Olen jo muutaman päivän kipittänyt keittiön ja ompeluhuoneen väliä, kun ei malttaisi millään pysyä pois koneen ääreltä!

  VastaaPoista
 4. Nämä on ihania! Toivottavasti maltat paistaa piparit ensin ja vasta sen jälkeen tikkaukset ja reunukset.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!